Listeners:
Top listeners:
Simple Radio
Simple Radio Greek Greek Edition
Μια συνταγή ταξίδι στην Ιβηρική χερσόνησο αποφάσισε να ετοιμάσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, που είναι σίγουρο ότι θα φέρει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό εκατοντάδων ελλήνων. Άλλωστε δεν έχουν περάσει και πάρα πολλά χρόνια από τότε που έφευγαν «πούλμαν» από τη χώρα μας για τη Βαρκελώνη στα τέλη της άνοιξης με αρχές καλοκαιριού προκειμένου να πάμε στο Primavera Festival.
Ο γνωστός σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno» παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε μια συνταγή ορισμό της χαλαρότητας: ισπανική ομελέτα.
Ή αλλιώς τη συνταγή – σνακ που επιλέγουν οι ισπανοί στα τάπας μπαρ κατά τις 12 με 1 το μεσημέρι, όταν πάνε να πιούνε τις μπύρες τους.
6 αυγά
2 λευκά κρεμμύδια
3 πατάτες
100 ml ελαιόλαδο
100 γρ κεφαλογραβιέρα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
Τις πατάτες τις κόβουμε πολύ λεπτές, σαν «χαρτί» για να ποσαριστούν σωστά.
Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι ρίχνουμε πάρα πολύ ελαιόλαδο και βάζουμε τις πατάτες ως βάση, για να βράσουν.
Από πάνω προσθέτουμε το κρεμμύδι και περιμένουμε να καραμελώσουν.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις ποσαριστούν οι πατάτες και τα κρεμμύδια, αφαιρούμε το λάδι από το τηγάνι.
Και μετά ρίχνουμε τα αυγά μέσα.
Το κόλπο τώρα είναι ότι καπακώνουμε το τηγάνι και το αφήνουμε για 20 λεπτά, σε μεσαία φωτιά.
Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Written by: Ομάδα Σύνταξης
Buongiorno Cooking inCooking InView mega The Good Life βαρκελώνη Δημήτρης Σκαρμούτσος ελαιόλαδο λάδι μπαρ μυαλό που σεφ συνταγη ταξίδι ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ φωτιά χώρα
Καθημερινά 14:00-17:00
close
Post comments (0)