ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Πολιτισμός

Δελφοί: Εγκαίνια έκθεσης για τον Πικάσο στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο παρουσία Κεφαλογιάννη

todayMay 12, 2024

Background

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Pablo Picasso – Ο ιδιοφυής αγωνιστής της τέχνης και της δημοκρατίας μέσα από σπάνιες αφίσες και κεραμικά του» στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών βρέθηκε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη 

Στα έργα της έκθεσης, η οποία θα φιλοξενείται στους Δελφούς μέχρι τις 10 Ιουνίου, αποτυπώνεται η επιρροή της ελληνικής μυθολογίας αλλά και του πολιτικού λόγου του κορυφαίου ζωγράφου του 20ού αιώνα.

Το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, υπό την προεδρία του καθηγητή του Χάρβαρντ Παναγιώτη Ροϊλού, εγκαινιάζει, με αυτή την ξεχωριστή έκθεση, μια σειρά εκδηλώσεων διεθνούς βεληνεκούς με τίτλο «Πολιτισμός και Δημοκρατία».

Όπως τόνισε η κυρία Κεφαλογιάννη, οι εκδηλώσεις αυτές που διοργανώνονται για να τιμήσουν τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, προάγουν τον ποιοτικό τουρισμό και ευνοούν την εξωστρέφεια των πολιτιστικών μας πόρων.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%