ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Survivor 2024: Αγώνας Ελλάδα & Τουρκία – Ξεχώρισε τη Δαλάκα ο Ατζούν

todayMay 3, 2024

Background

Το διακύβευμα μεγάλο όπως συμβαίνει σε κάθε παρουσία του Ατζούν, ο οποίος μάλιστα, κάνοντας τις συστάσεις ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες, στάθηκε λίγο παραπάνω στην Κατερίνα Δαλάκα

Έφτασε και φέτος η ώρα οι Έλληνες Survivors να συναντήσουν τους Τούρκους σε μικτές αναμετρήσεις. Το διακύβευμα μεγάλο όπως συμβαίνει σε κάθε παρουσία του Ατζούν, ο οποίος μάλιστα, κάνοντας τις συστάσεις ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους παίκτες, στάθηκε λίγο παραπάνω στην Κατερίνα Δαλάκα: «Είναι το logo του Survivor, είναι μαζί μας πολλά χρόνια και πάντα με επιτυχία».

Λίγο αργότερα η παίκτρια το απέδειξε και στον στίβο μάχης νικώντας την Τουρκάλα αντίπαλό της.

Αρκετοί ήταν οι Έλληνες παίκτες που έφεραν σημαντικές νίκες. Ανάμεσά του ο Γιώργος Γκιουλέκας που κέρδισε τον Ογκεντάι και ο Φάνης που κέρδισε τον Ατακάν. 

Σπουδαία ήταν και η εμφάνιστη της Αναστασίας που έφερε δύο πόντους σε δύο αγώνες. 

Η τελική αναμέτρηση ήταν ανάμεσα σε δύο παίκτριες του τουρκικού Survivor. Τη νίκη πήρε η Μπλε ομάδα και αναμένει να απολαύσει το μεγάλο έπαθλο. 

Παρά τη νίκη τους οι Μπλε δεν θα είναι όλοι στο έπαθλο. Όπως ανακοίνωσε ο Λιανός, δύο από τους Τούρκους παίκτες δεν μπορούν να ακολουθήσουν, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. 


 

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%