ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Παράξενα

Ray Donovan: Επιτέλους έρχεται η spin-off σειρά που όλοι περιμέναμε!

todayMarch 2, 2024

Background

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο πρωταγωνιστής της αρχικής σειράς, Λίεβ Σράιμπερ, θα συμμετέχει στο spin-off
 

Η Paramount+ παρήγγειλε μια spin-off σειρά βασισμένη στο «Ray Donovan» που ακυρώθηκε από το Showtime μετά από επτά σεζόν.

Με τίτλο «The Donovans», η σειρά θα είναι πλήρως γραμμένη από τον Ronan Bennett, ενώ ο Guy Ritchie θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. 

Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει: «Με τους πιο ισχυρούς πελάτες στην Ευρώπη, το “The Donovans” θα δει οικογενειακές περιουσίες και φήμες να κινδυνεύουν, περίεργες συμμαχίες να ξεδιπλώνονται και προδοσίες σε κάθε γωνία- και ενώ η οικογένεια μπορεί να είναι οι πιο εκλεκτοί “fixers” του Λονδίνου σήμερα, η φύση της δουλειάς τους σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση για το τι θα συμβεί αύριο». 

Παραγωγοί της σειράς είναι οι Richie, Bennett, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin και Ivan Atkinson.

«Ο Guy Richie και ο Ronan Bennett είναι η ιδανική dream-team για να δημιουργήσουν ένα νέο franchise παγκόσμιας επιτυχίας με το ‘The Donovans’», δήλωσε ο Chris McCarthy, πρόεδρος του Showtime/MTV Entertainment Studios. «Η καθηλωτική και κομψή σκηνοθετική προσέγγιση του Guy, σε συνδυασμό με το συναρπαστικό και βάναυσα αυθεντικό σενάριο του Ronan, θα καθηλώσουν το κοινό σε έναν άγριο και διεστραμμένο κόσμο γεμάτο νέες περιπέτειες».

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%