ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Οι Πανθέοι: Sneak Preview- Η Μερόπη κόβει κάθε δεσμό με την οικογένειά της

todayApril 6, 2024

Background

Η οικογένεια είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση καθώς ένα ένα τα μυστικά του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», σήμερα στις 18.40.

Οι Πανθέοι: Η Μερόπη κόβει τους δεσμούς με την οικογένειά της - Δείτε απόσπασμα

Ο Ανδρέας λέει στον Λουκά πως είναι αποφασισμένος να χωρίσει με τη Μάρμω, όμως δεν μπορεί να το κάνει όσο είναι Υπουργός του Μεταξά γιατί το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει θα βλάψει πρωτίστως τη Μάρμω και τον ανιψιό του. Αποφασίζει να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και να συνεχίζει να παριστάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για την απιστία της γυναίκας του.

Παράλληλα, η Μάρμω κι ο Κίτσος, γεμάτοι ενοχές, προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως αυτό που τους έχει αναγκάσει η Χρυσοστόμη να κάνουν, να μην μιλήσουν δηλαδή στον Ανδρέα, είναι το σωστό.

Οι Πανθέοι: Η Μερόπη κόβει τους δεσμούς με την οικογένειά της - Δείτε απόσπασμα

Οι κατασκευασμένες αποδείξεις του Μαρμάρη που ενοχοποιούν τη Μιρέλλα ως κατάσκοπο φτάνουν στο γραφείο του Μεταξά. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της Μιρέλλας έχει ξεκινήσει.

Οι Πανθέοι: Η Μερόπη κόβει τους δεσμούς με την οικογένειά της - Δείτε απόσπασμα

Η Μερόπη, παρά τις ρητές εντολές του γιου της, αποφασίζει να τον αγνοήσει και να βρει τόσο τον Φάνη όσο και τη Δέσποινα. Και αφού τους πει πως γνωρίζει πια ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του άντρα της, θα κόψει κάθε σχέση και δεσμό μαζί τους…
 

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%