ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

«Ο Μονομάχος»: Μία γάτα κρίνει το… μέλλον του «Μονομάχου» – Τρέιλερ

todayMay 13, 2024

Background

«Ο Μονομάχος»: Μία γάτα κρίνει το… μέλλον του «Μονομάχου» – Τρέιλερ | ΣΚΑΪ


Μονομάχος

Ο Σωτήρης Καπετάνιος παίρνει θέση απέναντι από τους ενεργούς αντιπάλους του και με τρία «όπλα»- βοήθειες στη διάθεση του, ξεκινά να τους εξοντώνει. Μία ερώτηση όμως, αναφορικά με τις εκφράσεις προσώπου μιας γάτας, κρίνει το μέλλον του στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων

«Ο Μονομάχος»
Με τον Χρήστο Φερεντίνο

Ο Χρήστος Φερεντίνος μας υποδέχεται για ακόμα μία εβδομάδα, στη μεγάλη παρέα των Μονομάχων που έχουν στόχο να αποδείξουν ότι διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων καθώς και να διεκδικήσουν έως 100.000 ευρώ!

Έχοντας κάνει μια εξαιρετικά καλή αρχή, ο Σωτήρης Καπετάνιος παίρνει θέση απέναντι από τους ενεργούς αντιπάλους του και με τρία «όπλα»- βοήθειες στη διάθεση του, ξεκινά να τους εξοντώνει. Μία ερώτηση όμως, αναφορικά με τις εκφράσεις προσώπου μιας γάτας, κρίνει το μέλλον του στο τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Ποια θα είναι η δική του έκφραση;

Μετά από την απαραίτητη κλήρωση, νικήτρια αναδεικνύεται η Σοφία Αρματά από τη θέση 42. Βρίσκεται από το πρώτο επεισόδιο του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ και είναι η… δασκάλα που πολλοί την επιλέγουν ως γκουρού στη bonus βοήθεια. Απαντά σωστά και χωρίς βοήθειες στις πρώτες ερωτήσεις, αλλά στη συνέχεια αναγκάζεται να αλλάξει στρατηγική. 

Σήμερα στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

Δείτε το τρέιλερ

«Ο Μονομάχος» με τον Χρήστο Φερεντίνο
Δευτέρα – Παρασκευή στις 18.45, στον ΣΚΑΪ

 #monomaxos

Πηγή: skai.gr

Αξίζει να διαβάσετε δημοφιλείς ειδήσεις στο skai.gr
ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%