ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Eurovision 2024: «Συγγνώμη, παρεξήγηση», λέει τώρα ο χορευτής της Μαρίνας Σάττι

todayMay 13, 2024

Background

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση των χορευτών της Μαρίνας Σάττι

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση των χορευτών της Μαρίνας Σάττι. Συγκεκριμένα, δυο από τους χορευτές της ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision μίλησαν σε τηλεοπτικό σταθμό του Αζερμπαϊτζάν δηλώνοντας «Έλληνες Τούρκοι της δυτικής Θράκης».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη και κάνει λόγο για μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ένας εκ των δυο χορευτών της ελληνικής συμμετοχής πήρε θέση μέσω του προφίλ του στο Instagram. Συγκεκριμένα σε story του ανέφερε ότι: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για τη παρεξήγηση κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης που δώσαμε σχετικά με την υπέροχη συνεργασία που είχαμε με την Μαρίνα Σάττι και προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε ότι η συνέντευξη διαστρεβλώθηκε.

Όταν είπαμε ότι είμαστε Έλληνες Τούρκοι δεν εννοούσαμε ότι είμαστε Τούρκοι πολίτες. Η αλήθεια είναι απλή. Είμαι Έλληνας πολίτης και ο Χούσο (ο άλλος χορευτής) είναι Γερμανός πολίτης, γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στη Γερμανία. Προφανώς μιλάμε και τουρκικά και πάντα θέλουμε και ευχόμαστε οι δυο χώρες, Ελλάδα και Τουρκία, να ζουν ειρηνικά».

Eurovision 2024

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%