ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Παράξενα

Eurovision 2024- Oλλανδία- Europapa: Oύτε στην πρόβα τζενεράλε ο Joost

todayMay 11, 2024

Background

Η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη συνεχίζεται ακόμη και διαβουλεύσεις είναι σε εξέλιξη μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Ούτε στην πρόβα τζενεράλε του τελικού της Eurovision 2024 θα συμμετέχει ο τραγουδιστής Joost που εκπροσωπεί την Ολλανδία με το τραγούδι- φαβορί για τον 68ο διαγωνιστό της Eurovision, «Europapa».

Η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη συνεχίζεται ακόμη με, συζητήσεις όπως επισημαίνει το Εurofun να είναι σε εξέλιξη μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, η EBU αποφάσισε ότι ο Joost Klein δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της 2ης Dress Rehearsal, στην οποία ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές από τις 37 συμμετέχουσες χώρες.

Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιηθεί η εμφάνιση του από τον Δεύτερο Ημιτελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SVT, αντιπαράθεση μεταξύ του καλλιτέχνη και ενός φωτογράφου οδήγησε στην άρνηση του Joost να εμφανιστεί σήμερα.

 Ο Joost θεωρητικά αναμένεται να εμφανιστεί πέμπτος, κατά σειρά, στον τελικό.

Πηγή: skai.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%