Παράξενα

O Charlie Hunnam επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη νέα σειρά «Shantaram» – Δείτε το trailer

today20 Σεπτεμβρίου, 2022 7

Φόντο
share close

Τόσο το βιβλίο όσο και η σειρά βασίζονται στην πραγματική ζωή του Gregory David Roberts
 

Οι τελευταίοι μήνες του χρόνου είναι γεμάτοι από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές. Ένα ακόμη βιβλίο που έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη λίστα είναι το Shantaram του Gregory David Roberts. Το Shantaram πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ως σειρά από το Apple TV+ με πρωταγωνιστή της ιστορίας τον Charlie Hunnam, τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Sons of Anarchy.

Στο Shantaram o Charlie Hunnam υποδύεται έναν φυγά, τον Lin Ford

Ο Lin έχει μόλις καταφέρει να ξεφύγει από τη φυλακή και το μόνο που θέλει είναι μία νέα αρχή για τη ζωή του. Με βάση τις αφηγήσεις ανθρώπων που έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, η Βομβάη μοιάζει το ιδανικό μέρος για να χαθεί μέσα στο πλήθος και να ξεκινήσει τη ζωή του από την αρχή. Εκεί πολύ γρήγορα όμως γνωρίζει μία αινιγματική γυναίκα, η οποία τον σώζει λίγο πριν τον χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Ανάμεσά τους αναπτύσσεται γρήγορα ένας ιδιαίτερος δεσμός, ωστόσο τα ερωτηματικά πληθαίνουν, καθώς τίποτα γύρω από αυτή τη γυναίκα δεν μοιάζει εύκολο και ξεκάθαρο.

Παράλληλα ο Lin γνωρίζει κι έναν ακόμη άνθρωπο, με τον οποίο αναπτύσσει φαινομενικά μία όμορφη φιλία. Εκείνος μάλιστα τον παρακινεί να ξεκινήσει να προσφέρει και να βοηθά σε μία κοινότητα που το έχει ανάγκη. Ο Lin βλέπει αυτή την ευκαιρία ως έναν τρόπο να εξιλεωθεί για τα σφάλματα του παρελθόντος και να συγχωρήσει όλους τους ανθρώπους που τον πλήγωσαν και τον παγίδευσαν. Δεν περνάει σίγουρα όμως από το μυαλό του, ότι αυτή μπορεί να είναι άλλη μία παγίδα που του έχουν στήσει στην Ινδία.

Ο ίδιος είναι μάλιστα Αυστραλός στην καταγωγή και πριν αρκετά χρόνια είχε βρεθεί στη φυλακή και κατάφερε να δραπετεύσει. Φεύγοντας από εκεί βρήκε κι εκείνος καταφύγιο στην Ινδία, όπου μπόρεσε να μείνει για περίπου μία δεκαετία. Στο βιβλίο του Shantaram περιγράφει όλες τις περιπέτειες και όλα όσα έζησε μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Η νέα σειρά Shantaram αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου στο Apple TV+.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%