Μουσικά Νέα

Nicki Minaj: Το δώρο που της έστειλαν Beyoncé και JAY-Z για να τη συγχαρούν για το Video Vanguard Award των MTV VMA

today3 Σεπτεμβρίου, 2022 1

Φόντο
share close

Η Nicki Minaj είχε αναφέρει στην ομιλία της για το βραβείο ότι η Beyoncé και ο JAY-Z είναι δύο από τους ανθρώπους που την έχουν στηρίξει και την έχουν εμπνεύσει.

Η Nicki Minaj συνεχίζει να πετάει στα σύννεφα μετά τη βράβευσή της με το εμβληματικό «Michael Jackson» Video Vanguard Award στα MTV Video Music Awards 2022, την προηγούμενη Κυριακή.

Μεταξύ του πλήθους των θαυμαστών και των επώνυμων που τη συνεχάρησαν ήταν και η Beyoncé και ο JAY-Z, οι οποίοι της έστειλαν μία ανθοδέσμη μετά την τελετή απονομής των βραβείων.

Παρόλο που το διάσημο ζευγάρι δεν παρευρέθηκε στα MTV Video Music Awards 2022, φρόντισε να συγχαρεί τη Nicki Minaj για το βραβείο της στέλνοντάς μία ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα.

Η αστέρας τη pop ανάρτησε ένα βίντεο με την ανθοδέσμη που έλαβε από την Beyoncé και τον JAY-Zστις ιστορίες του λογαριασμού της.

«Συγχαρητήρια για το όμορφο βραβείο σου. Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη. Hov και B Holla», έγραφε η κάρτα που συνόδευε την ανθοδέσμη.

Με τη σειρά της, η Nicki Minaj απάντησε με ενθουσιασμό: «Σας ευχαριστώ πολύ. Και τους δυο σας. Για όλα».

Τόσο η Beyoncé όσο και ο JAY-Z συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της Nicki Minaj. Στην ομιλία της για τη βράβευσή της με το Video Vanguard Award των MTV VMA 2022, η Nicki Minaj ανέφερε και τους δύο ως πηγή έμπνευσης.

Ο JAY-Z ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών για τους οποίους σημείωσε ότι επηρέασαν το flow της, μαζί με τους Doug E. Fresh, Foxy Brown, Lauryn Hill, Lil Wayne και Slick Rick.

Εν τω μεταξύ, η Nicki Minaj ανέφερε ότι η Beyoncé ήταν ένας από τους «ανθρώπους που της έδωσαν τεράστιες ευκαιρίες που δεν θα ξεχάσει ποτέ», στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν επίσης η Britney Spears, ο Eminem, ο Kanye West, η Madonna, η Mariah Carey και η Rihanna.

Η Queen Bey και η βασίλισσα της hip-hop συνεργάστηκαν στο τραγούδι «Feeling Myself» της Nicki Minaj και στο «Flawless Remix» της Nicki Minaj – και στις δύο περιπτώσεις το 2014.

Η Beyoncé είχε βραβευθεί με το «Michael Jackson» Video Vanguard Award των MTV VMA πριν από οκτώ χρόνια, το 2014 και παρέλαβε το βραβείο από τον σύζυγό της JAY-Z και την κόρη τους Blue Ivy.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%