Μουσικά Νέα

Madrugada: Πάρτε μέρος στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζουν

today5 Σεπτεμβρίου, 2022 6

Φόντο
share close

Οι Madrugada ετοιμάζουν ένα μουσικό ντοκιμαντέρ για τη συναυλία τους στο Καλλιμάρμαρο και σας θέλουν μαζί τους.

Ήρθε η ώρα να μιλήσεις «πρόσωπο με πρόσωπο» με τους αγαπημένους σου Madrugada.

Εν όψει της συναυλία τους στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου οι Madrugada ετοιμάζουν ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και καλούν τους Έλληνες φίλους τους να συμμετέχουν σε αυτό.

Πώς; Στέλνοντας ένα μικρό βίντεο και λέγοντας λίγα πράγματα για τον εαυτό τους και τη σχέση τους με τη μουσική των Madrugada. Τολμήστε το και γίνετε μέρος της ιστορίας που θα γράψουν οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου.

Οι Madrugada και η Stageway Talent αναζητούν πιστούς θαυμαστές τους Madrugada με σκοπό να συμμετάσχουν στο μουσικό ντοκιμαντέρ της συναυλίας τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Αν είσαι τεράστιος θαυμαστής των Madrugada, έχεις σκοπό να βρίσκεσαι στη συναυλία τους στις 24 Σεπτεμβρίου και θα ήθελες να λάβεις μέρος στο μουσικό ντοκιμαντέρ της βραδιάς, τότε βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου σε ένα μικρό βίντεο λέγοντας λίγα πράγματα για εσένα, όπως από πού είσαι και ποια είναι η σχέση σου με τη μουσική των Madrugada.

Το βίντεο θα πρέπει να έχει διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα έως και 2 λεπτά και μπορεί να βιντεοσκοπηθεί οπουδήποτε, ακόμα και στο σπίτι με το κινητό τηλέφωνο.

Μπορείτε να υποβάλλετε τις συμμετοχές σας εδώ. Οι θαυμαστές που θα επιλεχθούν θα λάβουν απάντηση στα μέσα του Σεπτεμβρίου και θα τους περιμένει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

Η ήρεμη δύναμη των Madrugada και η μουσική τους θα πλημμυρίσει το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη φορά, δε θα είναι μόνοι. Δύο υπέροχες γυναίκες, δύο από τις πιο ωραίες και μελωδικές νέες φωνές της pop σήμερα, η Ane Brun και η δική μας Αmanda Tenfjord (Αμάντα Γεωργιάδη) θα τους συνοδεύσουν ζωντανά στη σκηνή.

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται. Εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας μέσω www.viva.gr, 11876 και του δικτύου των μεταπωλητών του Viva.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%