Φόντο
Φόντο

ELECTRONIC RADIO

Hit play and enjoy the best electronic
music online 24/7

Radio shows

NOW
ON AIR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

arrows
elipse-1
square

weekly schedule

Επιλέξτε arrow_drop_down

Radio Djs

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Νίκος Γεωργακόπουλος

Μια ιδιότυπη αλλα ταυτόχρονα γλυκιά και δυνατή εξάρτηση με την μουσική και τα παράγωγά της!! Αυτό τα λέει ολα!!Μέσα απο τον www.simpleradio.gr Μετά από μια μακρά πορεία στα Fm αλλά και σε web radios , αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου. Τον Simple Radio. Με διεθνή πιστοποίηση Μουσικού Ραδιοφωνικού Παραγωγού , και με αγάπη για αυτό που ονομάζουμε ραδιόφωνο , θα σας κρατάω συντροφιά , με μουσικά θέματα τα οποία αγγίζουν την ψυχή αλλά και το μυαλό. Και σαν ιδιοκτήτης του Simple Radio , μπορώ να σας εγγυηθώ το καλύτερο μουσικό αποτέλεσμα και όχι μόνο.

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Γιάννα Γκαλούφα

Είμαι η Γιάννα και τα μικρόφωνα άνοιξαν για εμένα μέσα απο τη συχνότητα κάποιων ονειροπόλων που έστησαν ένα απ τα πρώτα ραδιόφωνα στην Ελλάδα το '' ΡΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ''...Απο τότε δεν σταμάτησε ποτέ η αγάπη μου για τη μουσική και την επικοινωνία μ όλους εσάς...Τώρα ταξιδεύουμε μαζί στον αγαπημένο κάθε Τρίτη 22:00-00:00 με το Here I am...Σας περιμένω...!!!

sponsors

elipse-1

NEXT EVENTS

Contact Us

GET IN
TOUCH

LOCATION

17 Nassau Ave, Brooklyn,
NY 11222, USA

CONTACT US

Phone: +1 800 755 60 20
Email: contact@electromusic.com

OUR HOURS

MON-FRI 09:00 – 19:00
SAT-SUN 09:00 – 14:00

DROP US A LINE!

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%