Διασκέδαση

HBO Max: Περικοπές 70 θέσεων εργασίας στην υπηρεσία streaming

today15 Αυγούστου, 2022 2

Φόντο
share close

Σε περικοπές 70 θέσεων εργασίας στην υπηρεσία HBO Max προχωρά η Warner Bros. Discovery. Οι θέσεις αφορούν τα τμήματα των ριάλιτι, του κάστινγκ και των εξαγορών, μεταδίδει το CNBC, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Οι περικοπές, που αντιστοιχούν στο 14% του προσωπικού της υπηρεσίας streaming, αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Warner Bros. Discovery να σταματήσουν οι αλληλεπικαλύψεις, καθώς τα HBO Max και Discovery+ ενώνονται σε μία υπηρεσία streaming. Η Discovery αποκάλυψε την εξαγορά της WarnerMedia αντί 43 δισ. δολαρίων τον Απρίλιο. Ο CEO David Zaslav έχει υποσχεθεί 3 δισ. δολάρια σε συνέργειες από τη συγχώνευση.

Πολλοί από τους υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους ήταν μέλη ομάδων που προηγουμένως αναφέρονταν στον πρώην επικεφαλής περιεχομένου του HBO Max, Kevin Reilly και πλέον δεν ταιριάζουν στη νέα δομή της Warner Bros. Discovery, σημείωσαν οι δύο πηγές. Ο Reilly αποχώρησε από την εταιρεία το 2020.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Επικαιρότητα

Σπύρος Μπιμπίλας: Εκκλησιαστική ιστοσελίδα τον μηνύει για ««προσβολή της Παναγίας και των Ορθοδόξων»

Το ενημερωτικό portal εκκλησιαστικών θεμάτων ekklisiaonline ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα. Ο λόγος, μια ανάρτηση του ηθοποιού στην οποία σχετίζει την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό. Αναφέρει το ekklisia online: «Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και […]

today15 Αυγούστου, 2022 7


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%