Μουσικά Νέα

Harry Styles: Μήνυση για τα πλαστά προϊόντα του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

today12 Ιανουαρίου, 2023 6

Φόντο
share close

Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι θέλει να προστατεύσει τους «ανυποψίαστους» θαυμαστές του.

Ο Harry Styles κατέθεσε μήνυση εναντίον διαδικτυακών πωλητών σε μία προσπάθεια να σταματήσει την πώληση των μη εξουσιοδοτημένων προϊόντων του που πολλαπλασιάζονται στο διαδίκτυο.

Οι δικηγόροι του Harry Styles κατέθεσαν τη σχετική αγωγή την Τρίτη 10 Ιανουαρίου σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σικάγο, την τελευταία σε μία σειρά αγωγών τόσο από εμπορικά σήματα όσο και από καλλιτέχνες που στοχεύουν στον περιορισμό της ποσότητας των πλαστών προϊόντων που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

«Ο ενάγων αναγκάζεται να καταθέσει αυτή την αγωγή για να καταπολεμήσει την απομίμηση των κατοχυρωμένων εμπορικών σημάτων του από τους εναγόμενους, καθώς και για να προστατεύσει τους εν αγνοία καταναλωτές από την αγορά πλαστών προϊόντων μέσω του Διαδικτύου», αναφέρεται στην αγωγή.

Οι δικηγόροι του Harry Styles προσθέτουν ότι τα αντικείμενα – τα οποία εμφανίζονται επίσης σε νόμιμες πλατφόρμες αγορών όπως το Etsy και το Amazon – καθιστούν «δύσκολο για τους καταναλωτές να διακρίνουν τα καταστήματα αυτά από έναν εξουσιοδοτημένο λιανοπωλητή».

Η πλευρά του 28χρονου Βρετανού τραγουδιστή ζητά τη σαρωτική απόσυρση των αντικειμένων που πωλούν οι μη εξουσιοδοτημένοι πωλητές, με την αγωγή να παραθέτει συγκεκριμένες διευθύνσεις URL και όχι συγκεκριμένους πωλητές ή άτομα.

Nirvana και τους διαχειριστές της κληρονομιάς του εκλιπόντος ράπερ XXXTentacion, καθώς και από μεγαλύτερες εταιρείες όπως η Nike, η Ray-Ban και η Tommy Hilfiger.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%