ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Xiaomi 14 Ultra vs iPhone 15 Pro Max: Ένα μικρό βήμα για ένα Xiaomi, ενα μεγάλο για το Android – Techmaniacs

todayFebruary 25, 2024

Background

Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τα εν λόγω video. Αρχικά δεν είμαστε βέβαιοι για την εγκυρότητά του, δεν παρουσιάζονται πουθενά οι συσκευές, αντίθετα μόνο τα δείγματα. Δευτερευόντως το Xiaomi 14 Ultra δεν έχει κυκλοφορήσει, ωστόσο ήδη βρίσκεται στα χέρια πολλών reviewers. Έχοντας κάνει αυτές τις διευκρινήσεις πάμε να δούμε το video.

Το πρώτο προέρχεται από τον Techy Artist που δείχνει το Xiaomi 14 Ultra σε διάφορα σενάρια δίπλα στο iPhone 15 Pro Max εντυπωσιάζοντας για τις επιδόσεις στο video, μια περιοχή στην οποία ηγέτης κατά κανόνα ήταν τα iPhones. Αλλά και στο video stabilisation τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά φθάνοντας τα επίπεδα του iPhone 15 Pro Max. Εν ολίγοις το video στο Android ανεβαίνει επίπεδα, κάτι που τόσο πολύ είχε ανάγκη.

Από την μεριά του Alpha Tech δημοσιεύει ένα παρόμοιο video αυτή τη φορά εστιάζονται στο zoom. Το δυνατό stabilisation είναι ένα από τα δυνατά του χαρτιά, ενώ οι φωτογραφίες σε 30x zoom είναι άκρως εντυπωσιακές ενώ σε 50x ξεκινούν τα λίγα artifacts.

Αν και είναι αδύνατο να αξιολογήσουμε πλήρως την ευκρίνεια της εικόνας σε ένα βίντεο στο YouTube, οι φωτογραφίες στα βίντεο τόσο του Techy Artist όσο και του Alpha Tech φαίνονται ευκρινείς, με τους μεγάλους αισθητήρες του Xiaomi 14 Ultra να αποδεικνύουν σταθερό διαχωρισμό του φόντου και ρεαλιστική αναπαραγωγή χρωμάτων. Ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, όπως η λήψη στον ήλιο, το Xiaomi 14 Ultra φαίνεται να παρέχει ευχάριστα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%