AD
ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Γεωργία Bon Jovi - Livin' On a Prayer Είστε καταπληκτική παρέα! Μαρία Μάρθα Καλησπέρα ❣️❣️❣️ Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι

Επικαιρότητα

Βρέθηκε πυρίτιδα σε αντικείμενο του 44χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό | in.gr

today7 Ιουλίου, 2024

Background

Καταιγιστικές εξελίξεις που μπορεί να λειτουργήσουν σαν καταλύτης για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Στις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 44χρονου συλληφθέντα -έμενε με τη σύντροφό του- εντοπίστηκε μια κρύπτη στο οποίο έκρυβε πράγματα που θα ήταν επιβαρυντικά εναντίον του.

Σε αυτή την κρύπτη, οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα, εντόπισαν δύο κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, καθώς και μια συσκευή GPS. Ανιχνεύτηκε επίσης πυρίτιδα στην επιχειρησιακή ζώνη μέσης για τη μεταφορά όπλου.

Εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, μια συσκευή GPS και ίχνη πυρίτιδας

Όλα τα ευρήματα εστάλησαν στα ειδικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζονται με τη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη.

Απολογία στον εισαγγελέα του 44χρονου που συνελήφθη για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό του 54χρονου τοπογράφου

Έλαβε προθεσμία

Ο 44χρονος, το πρωί της Κυριακής, βρέθηκε ενώπιων των δικαστικών αρχών. Ο φερόμενος δολοφόνος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του και έτσι θα βρεθεί ξανά στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων το πρωί της Πέμπτης.

Θα έφευγε διακοπές

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας είχε σκοπό να φύγει για αρκετές ημέρες από την Αθήνα και να κάνει διακοπές σε κοντινό νησί.

Όπως υπογραμμίζουν κάτι τέτοιο θα «ταίριαζε» σε κάποιον ψυχρό εκτελεστή, με τους αστυνομικούς να ερευνούν αν το συγκεκριμένο νησί θα ήταν τόπος συνάντησης του δράστη με τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου.

Παράλληλα εκτιμούν ότι με την απόφαση να φύγει από την Αθήνα θα μπορούσε να αποφύγει τη σύλληψη, αν οι αστυνομικοί έφταναν στα ίχνη του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που συνεχίζουν την έρευνα για τη δολοφονία, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 44χρονος να χρησιμοποιούσε και άλλο χώρο, προκειμένου να κρύβει τον οπλισμό του χρησιμοποιεί.

Το σημείο του εγκλήματος

Η προσαγωγή και το «λάθος»

Οι αστυνομικοί ανέλυσαν 80 βίντεο τα οποία υπήρχαν στην ευρύτερη περιοχή όπου ο 54χρονος κινείτο στο Νέο Ψυχικό.

Ο 44χρονος με την επιστροφή του προς την περιοχή του Ζωγράφου, φαίνεται πως άλλαξε το σκούτερ το οποίο χρησιμοποίησε για την εκτέλεση και μπήκε σε ένα υπόγειο πάρκινγκ στην ίδια περιοχή όπου εκεί υπήρχε η δική του μηχανή.

Έτσι, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι όπου ο 44χρονος διέμενε με τη σύντροφό του, και τον βρήκαν την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι, όντας ουσιαστικά με τις βαλίτσες στο χέρι.

Το λάθος που φέρεται να έχει να πραγματοποιήσει ο συλληφθείς αφορά τη μοτοσικλέτα του και μία φράση του. Μόλις οι αστυνομικοί έπιασαν τον 44χρονο φέρεται να τους είπε: «με το δικό μου όχημα θα την έκανα; χαζός είμαι;». Ένας ισχυρισμός, που, κατά κόρον, λέγεται από δράστες ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί θα προβούν σε άρση τραπεζικού απορρήτου του 44χρονου, συγγενικών και φιλικών του προσώπων και του ύποπτου ηθικού αυτουργού, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν ύποπτα εμβάσματα που θα μπορούσαν να αποτελούν «αμοιβή» για το συμβόλαιο θανάτου.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: admin

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%
    Συναίνεση σε Cookie με το Real Cookie Banner