ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Τρώει για μήνες ωμό κοτόπουλο και δεν έπαθε απολύτως τίποτα (βίντεο) – Techmaniacs

todayFebruary 24, 2024

Background

Στη σφαίρα των social media influencers, ένα άτομο με έδρα τη Φλόριντα, γνωστό μόνο ως John, έχει συγκεντρώσει την προσοχή για την αντισυμβατική του δίαιτα: καταναλώνει ωμό κοτόπουλο για 25 συνεχόμενες ημέρες.

Αυτή η επικίνδυνη συμπεριφορά εγείρει σημαντικές ανησυχίες λόγω των εγγενών κινδύνων που ενέχει η κατανάλωση ωμών πουλερικών, τα οποία συχνά μολύνονται με επιβλαβή βακτήρια όπως η σαλμονέλα και το καμπυλοβακτηρίδιο.

Παρά τους ισχυρισμούς των συμβουλευόμενων ιατρών, η ασφάλεια της αγωγής του John παραμένει αμφίβολη. Οι άνθρωποι διαθέτουν έμφυτες άμυνες κατά της τροφικής δηλητηρίασης, συμπεριλαμβανομένης της οξύτητας του στομάχου και των αντιδράσεων του ανοσοποιητικού συστήματος.

Έφτιαξαν κρέας μέσα σε ρύζι, η υπερτροφή που θα σώσει την ανθρωπότητα;

Η μέθοδος του John για την κατανάλωση ωμού κοτόπουλου μπορεί να ενισχύσει ακούσια αυτές τις άμυνες αυξάνοντας την έκθεση στο οξύ του στομάχου. Επιπλέον, η προμήθεια κοτόπουλου από συγκεκριμένες φάρμες και η χρήση αντιμικροβιακών καρυκευμάτων, όπως η σάλτσα σόγιας και τα βότανα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης.

Ωστόσο, η κατανάλωση ωμού κοτόπουλου παραμένει εγγενώς επικίνδυνη, με το μαγείρεμα να είναι η μόνη αξιόπιστη μέθοδος για την εξάλειψη των επιβλαβών βακτηρίων.

Το πείραμα του John χρησιμεύει ως μια προειδοποιητική ιστορία ενάντια στις απερίσκεπτες διατροφικές πρακτικές που προωθούνται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τελικά, η προτεραιότητα στην ασφάλεια των τροφίμων και η τήρηση των κατάλληλων πρακτικών μαγειρέματος είναι απαραίτητες για την πρόληψη δυνητικά απειλητικών για τη ζωή τροφιμογενών ασθενειών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%