ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!!

Επικαιρότητα

Το Facebook επανήλθε αλλά τα προβλήματα συνεχίζουν! – Techmaniacs

todayMarch 5, 2024

Background

Τοι Facebook μετά από περίπου 1.5 ώρα που ήταν κάτω και δεν επέτρεπε στους χρήστες να συνδεθούν, επανήλθε. Όμως παρατηρούμε προβλήματα ακόμα και τώρα που στην θεωρία η υπηρεσία είναι λειτουργική.

Συγκεκριμένα δεν εμφανίζει stories σε καμία από τις συσκευές μας, παρά μόνο στον υπολογιστή. Παράλληλα μηνύματα που στέλνουμε μέσω του Messenger στις επαφές μας, φαίνεται ότι φεύγουν, αλλά ποτέ δεν παραδίδονται.

Εκπρόσωποι του Facebook δήλωσαν στο Twitter πως ερευνούν το πρόβλημα και θα μας ενημερώσουν. Ναι, το δήλωσαν στο Twitter γιατί το Facebook ήταν εκτός λειτουργίας, όπως και Thread, αλλά και το Instagram. Παράλληλα, κάτω ήταν και ο Messenger, αλλά και αρκετοί χρήστες δήλωσαν πως είχαν προβλήματα με το Whatsapp.

Από ότι φαίνεται η υπηρεσία είναι μερικώς λειτουργική και περιμένουμε κάποια δήλωσε από πλευράς Facebook για να μάθουμε που ήταν το πρόβλημα.

Μόλις διέρρευσαν 2FA SMS εκατομμυρίων λογαριασμών Google, WhatsApp και Facebook online

Το Down Detector έχει ακόμα αναφορές για προβλήματα από χρήστες που ελπίζουμε σύντομα να διορθωθούν και η υπηρεσία να γίνει λειτουργική ξανά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%