ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Θέμα εβδομάδων πλέον ο προσωπικός αριθμός πολίτη – βρες ψηφία – Techmaniacs

todayMarch 17, 2024

Background

Το ακούμε από τον προηγούμενο Δεκέμβρη, ωστόσο μετά την σχετική έγκριση που έλαβε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα ο προσωπικός αριθμός πολίτη είναι τελικά θέμα εβδομάδων. Και η πληροφορία έρχεται από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Παραστεργίου στη πρόσφατη συνέντευξή του.

Επιστήμονες δίνουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τον χάρτη του Γαλαξία μας (εικόνα)

Τον περιμέναμε από τον Δεκέμβριο τον Προσωπικό Αριθμό.

Έπρεπε να κάνουμε μια πιο προσεκτική μελέτη για την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία εγκρίθηκε, αυτή την ώρα είναι στο στάδιο έκδοση Προεδρικού Διατάγματος. Είναι θέμα εβδομάδων.

Το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι ότι αργήσαμε δυο μήνες, είναι ότι άλλες χώρες το έχουν 30 χρόνια! Ο προσωπικός αριθμός ουσιαστικά θα κρύψει όλους τους άλλους αριθμούς, τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, τον αριθμό ταυτότητας, κάπου, θα υπάρχουν αλλά δεν θα χρειάζεται κανείς να θυμάται κανέναν απ’ αυτούς. Θα είναι το ΑΦΜ μας συν 3 ψηφία, τα δύο από αυτά θα τα επιλέγουμε μόνοι μας.

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάτσεις να σκεφθείς τα 3 ψηφία που θα σε ακολουθούν πλέον στη συναλλακτική σου σχέση με το Δημόσιο και όχι μόνο.

Στα ΚΕΠ όσοι δεν αντέχουν την ψηφιοποίηση του Δημοσίου! Ο ρόλος του δημοσίου υπαλλήλου

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%