ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Συναγερμός στη Λάρισα – Μηχανές τρένων συγκρούστηκαν στο σταθμό | in.gr

todayMay 11, 2024

Background

Ένα νέο περιστατικό σύγκρουσης τρένων – αυτή τη φορά, μέσα στο σταθμό της Λάρισας – φέρνει ξανά στην επικαιρότητα τα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Σύμφωνα με τον ANT1, ο προαστιακός που θα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, ακινητοποιήθηκε λόγω βραχυκυκλώματος.

Ο μηχανοδηγός με άλλη μηχανή πήγε να δέσει στα βαγόνια, όμως στο σημείο της διακλάδωσης η ακινητοποιήμενη μηχανή, που παραβίαζε το όριο απόστασης, βρήκε πλαγιομετωπικά στη δεύτερη μηχανή.

Σε εξέλιξη ΕΔΕ για ατύχημα και ευθύνες

«Κατά την είσοδο της αμαξοστοιχίας του προαστιακού στην 6η γραμμή, μόλις στάθμευσε κόπηκαν τα καλώδια, πιθανόν λόγω βραχυκυκλώματος. Μετά ο μηχανοδηγός πήρε μία πετρελαιοκίνητη μηχανή από το μηχναοστάσιο, για να την βάλει επικεφαλής για να φύγει το τρένο. Από λάθος υπολογισμό χτύπησαν ελαφρά οι μηχανές», δήλωσε ο σταθμάρχης Λάρισας Γιώργος Ζήνδρος.

Μετά την σύγκρουση και αφού έγινε ο απαραίτητος έλεγχος στην πετρελαιοκίνητη μηχανή, χωρίς να διαπιστωθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα, το τρένο εκτέλεσε κανονικά το δρομολόγιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το ατύχημα και εάν προκύπτουν ευθύνες για τον μηχανοδηγό και τον κλειδούχο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%