ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Στην Εντατική με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας | in.gr

todayMay 15, 2024

Background

Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στο Τζάνειο. Ο καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό και βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την υγεία του γνωστού καλλιτέχνη. Ο Δημήτρης Σταρόβας από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, υποβάλλεται σε εξετάσεις από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε το εγκεφαλικό.

Οι τελευταίες του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και το Starovas TV

Ο γνωστός καλλιτέχνης συμμετείχε στην  παράσταση«Best Ωχ». Πρόκειται για μία επετειακή παράσταση με αφορμή τα 30 χρόνια των Αγάμων, με κείμενα από διάφορες παραστάσεις αλλά και καλεσμένους που έχουν συνεργαστεί με τους Άγαμους όλα αυτά τα χρόνια. Μια συνέχεια παραστάσεων που ξεκίνησε από την Αθήνα ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Παραλλήλα και ενώ προγραμμάτιζε για την καλοκαιρινή περιοδεία του ετοίμαζε το δικό του κανάλι στο You Tube Starovas Tv.

«Το κανάλι αυτό είναι ένα δικό μου δημιούργημα, που το ορίζω αισθητικά και το πιστεύω αρκετά. Πρωτίστως, μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και φυσικά προσπαθώ να το φέρω σε ένα επίπεδο που να μπορεί να με συντηρεί, βιοποριστικά, για να μπορώ ύστερα να κάνω όποιες επαγγελματικές επιλογές θέλω ελεύθερα.

Στόχος μου είναι τα επεισόδια να είναι σαν μια μικρή τηλεόραση με συνεντεύξεις, μουσική, μαγειρική και σιγά-σιγά να το διανθίσω.»

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%