ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Κωτσόβολος: Πάρε 3 αντικείμενα και το 1 θα στο δώσει εντελώς δωρεάν – Techmaniacs

todayFebruary 27, 2024

Background

Μια προσφορά παρόμοια με του Public όπου αν αγοράσεις 3 αντικείμενα το 1 θα στο δώσει εντελώς δωρεάν.

Ισχύει για την περίοδο από την 26/02/2024 και έως την 29/02/2024 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Με την αγορά τριών προϊόντων κέρδισε 100% στο προϊόν με την χαμηλότερη λιανική τιμή πώλησης. Στην ενέργεια συμμετέχουν όλοι οι κωδικοί με σήμανση «2+1» & δεν αφορά τρία ίδια είδη.

Public: Αγοράζεις 3 πράγματα πληρώνεις ΜΟΝΟ τα 2: Διαθέσιμο για όλους!

Σε περίπτωση μερικής υπαναχώρησης του πελάτη για ένα από τα τρία προϊόντα της παραγγελίας, ο πελάτης θα χρεώνεται με την συνολική αξία των υπόλοιπων συσκευών διαφορετικά θα ακυρώνεται το σύνολο της παραγγελίας. Σε περίπτωση ανάγκης αντικατάστασης των προϊόντων αυτή θα πρέπει να γίνεται στην αξία αγοράς των προϊόντων βάση παραστατικού.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%