ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!!

Επικαιρότητα

iOS 17.4: Μόλις κυκλοφόρησε και φέρνει υποστήριξη σε καταστήματα τρίτων – Techmaniacs

todayMarch 6, 2024

Background

Σήμερα η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 για να συμμορφωθεί με τις προσταγές του Ευρωπαϊκού Digital Market Act (DMA), που μπαίνει σε ισχύ. Αυτή η έκδοση θα φέρει μεγάλες αλλαγές στις συσκευές μας, καθώς θα ανοίξει το λειτουργικό των iPhones και iPads σε περισσότερα καταστήματα και browsers.

Για αυτό οι browsers που δεν είναι ο Safari, θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν όποια μηχανή rendering επιθυμούν και δεν θα είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν το WebKit της Apple. Μετά την αναβάθμιση, όταν ανοίξουμε τον Safari, θα μας ρωτήσει για να επιλέξουμε browser της προτίμησής μας.

ios 17.4

Άλλη μια από τις αλλαγές θα είναι πως το NFC θα μπορεί πλεον να δουλεύει και με πορτοφόλια τρίτων και τράπεζες απευθείας από την εφαρμογή τους. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι ο χρήστης υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί το Apple Pay για τις πληρωμές του.

Δεν θα παίρνουν 7 χρόνια ενημερώσεις όλα τα Galaxy! Ποια μένουν εκτός;

Τα παραπάνω αφορούν τους χρήστες της Ε.Ε. όπως εμάς, όμως η νέα αναβάθμιση φέρνει αυτόματη μεταγραφή podcasts σε Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Γερμανικά, νέα emojis και διορθώνει και δύο σημαντικές τρύπες ασφαλείας. Για εμάς που είμαστε στην Ε.Ε. η αναβάθμιση πρέπει να γίνει άμεσα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%