ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Έρχονται νέοι και δυνατοί Snapdragon μέσα στον Μάρτιο. Όλες οι πληροφορίες! – Techmaniacs

todayMarch 11, 2024

Background

Η Qualcomm έστειλε τις πρώτες προσκλήσεις για την εκδήλωση που διοργανώνει για τα νέα chipsets της. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 18 Μαρτίου και σύμφωνα με την εταιρία έρχεται ένα νέο flagship προϊόν. Αυτό το προϊόν θα είναι πιθανότατα ο Snapdragon 8s Gen 3, ενώ μαζί του περιμένουμε να δούμε και τον Snapdragon 7+ Gen 3, για δυνατές επιδόσεις στην μεσαία κατηγορία.

Ο Snapdragon 8s Gen 3 κυκλοφορεί ιδιαίτερα μέσα από φήμες και διαρροές, από την αρχή του έτους. Έχει κωδικό μοντέλου το SM8635 και είναι κατασκευασμένος από την TSMC στα 4nm. Ο πυρήνας επιδόσεων που διαθέτει θα είναι χρονισμένος στα 2.9GHz και τα γραφικά θα αναλαμβάνει μια Adreno 735, στα 900MHz. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται από επιδόσεις, ανάμεσα στον Snapdragon 8 Gen 2 και τον 8 Gen 3. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα φέρει μεγάλες επιδόσεις σε χαμηλότερη τιμή, κάτι που θα γεννήσει μια σειρά από νέες συσκευές.

Snapdragon 8s Gen 3 event

Από την άλλη, δεν γνωρίζουμε πολλά για τον Snapdragon 7+ Gen 3. Όμως οι πληροφορίες τον θέλουν στο OnePlus Ace 3V, που θα είναι και η πρώτη συσκευή που θα τον ενσωματώσει. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε λεπτομέρειες για το πως θα είναι αυτό το chipset και τι νέο θα φέρει.

Για αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα, καθώς θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις έχουμε παραπάνω πληροφορίες, όπως πάντα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%