ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Katerina M. Better love Katerina Duska Καλό μουσικό ταξίδι Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!!

Επικαιρότητα

Δημοπρασία αυτοκινήτων με τιμή εκκίνησης τα 200 ευρώ | in.gr

todayMay 14, 2024

Background

Μεγάλη δημοπρασία αυτοκινήτων από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (ΔΔΔΥ) θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 10 το πρωί στο τελωνείο της πόλης.

Σύμφωνα με τη σχετική διακήρυξη η τιμή εκκίνησης είναι στα 200 ευρώ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα επίσκεψης των Ι.Χ τρεις ημέρες πριν τη δημοπρασία εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 9 π.μ. έως 13:30 μ.μ.

Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στην διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν, οι οποίοι είναι
αναρτημένοι στον ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr).

Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή.

Ο διακανονισμός του υπολοίπου τιμήματος μετά την καταβολή του 20%, γίνεται εντός τριάντα (30) ημερών από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της Δημοπρασίας. Τυχόν αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού και μόνο για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες θα γίνονται δεκτές αυστηρά εντός των 30 αυτών ημερών.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τα οχήματα:

Διαβάστε αναλυτικά την διακήρυξη της δημοπρασίας εδώ.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%