ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!!

Επικαιρότητα

Απόλυτη επιβεβαίωση του techmaniacs.gr: Η τιμή του Xiaomi 14 στην Ελλάδα ανακοινώθηκε – Techmaniacs

todayMarch 7, 2024

Background

Το techmaniacs.gr για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε ως προς το αποκλειστικό του για τη τιμή του Xiaomi 14 να αγγίζει τα 1099 ευρώ. Ωστόσο, τρέχει προσφορά αυτή τη στιγμή κάνοντάς το διαθέσιμο στα 999 ευρώ.  Η προσφορά αξίζει να αναφέρουμε ότι ισχύει μέχρι 17.3 ή εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ μαζί θα πάρεις δώρο και το Watch S3 Black.

Παράλληλα, με την αγορά της συσκευής παίρνεις εντελώς δωρεάν 3 μήνες Youtube Premium, και 100 GB αποθηκευτικού χώρου Google One στο cloud για 6 μήνες. Για να απολαύσουν αυτήν την υπηρεσία, οι δικαιούχοι πρέπει να αγοράσουν και να ενεργοποιήσουν το προϊόν πριν από τις 31 Ιουλίου 2024. Η προσφορά λήγει και πρέπει να εξαργυρωθεί έως τις 31 Αυγούστου 2024.

– Πρόσβαση 3 μηνών στο YouTube Premium. Για να απολαύσουν αυτήν την υπηρεσία, οι δικαιούχοι πρέπει να αγοράσουν και να ενεργοποιήσουν το προϊόν πριν από τις 31 Ιουλίου 2024. Η προσφορά λήγει και πρέπει να εξαργυρωθεί έως τις 31 Αυγούστου 2024.

Οι δικαιούχοι που αγοράζουν το Προϊόν Xiaomi 14 από τις 07.03.2024 έως τις 06.03.2025 δικαιούνται δωρεάν υπηρεσία αντικατάστασης ή επισκευής οθόνης μία φορά (1) κατά τους πρώτους έξι (6) μήνες μετά την ημερομηνία της πρώτης αγοράς του Προϊόντος από τον τελικό χρήστη (εφεξής «Περίοδος επισκευής οθόνης»), εάν η οθόνη των προαναφερθέντων Προϊόντων είναι κατεστραμμένη ή ελαττωματική από μη σκόπιμη ενέργεια από τους τελικούς χρήστες (δηλαδή, όπως η μη σκόπιμη πτώση του Προϊόντος).

Αυτή η επισκευή της οθόνης θα είναι δωρεάν.

Για να επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά, οι Δικαιούχοι πρέπει να επικοινωνήσουν με την Υποστήριξη Πελατών της Xiaomi. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους δικαιούχους να παράσχουν το τιμολόγιο της αγοράς ή τον λογαριασμό παράδοσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος 6,36″ που εξασφαλίζει ιδανική εμπειρία χρήσης με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση πλαισίου
  • Ο οπτικός φακός Leica Summilux έχει μεγάλο διάφραγμα για πιο φωτεινές, έντονες και καθαρές φωτογραφίες.
  • Προσαρμοσμένος αισθητήρας εικόνας Light Fusion 900 για υψηλό δυναμικό εύρος 13,5EV.
  • Το Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform διαθέτει κορυφαία απόδοση ισχύος

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%