ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Αποκλειστικά στην Cosmote TV το Champions League μέχρι το 2027, από έναν αγώνα σε Mega και Ant1 – Techmaniacs

todayMarch 7, 2024

Background

Ο δεύτερος και τελευταίος γύρος προσφορών ολοκληρώθηκε και η Cosmote TV (ΟΤΕ) είναι ο περήφανος νέος πάροχος του Champions League, για τους Έλληνες τηλεθεατές. Αναλυτικά, από το 2024 έως και το 2027, οι αγώνες των Champions League, Europa League, και Conference League θα προβάλλονται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, με τους Alter Ego (Mega Channel) και Antenna (Ant1) να διεκδικούν ότι απέμεινε.

Οι δύο μεγάλοι όμιλοι μέσων μαζικής ενημέρωσης επιδίωξαν την παράλληλη μετάδοση συγκεκριμένων αγώνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Mega να διατηρεί το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα του Champions League κάθε Τετάρτη και ο Ant1 μπορεί να προβάλει έναν αγώνα κάθε Πέμπτη. Αξίζει να αναφέρουμε ελάχιστα στοιχεία, για το πώς το Champions League έπεσε στα χέρια της Cosmote TV.

Στον πρώτο γύρο συμμετείχαν οι ίδιοι όμιλοι, αλλά δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν την UEFA. Εκτός του πρώτου γύρου έμεινα οι Nova και ΕΡΤ, η πρώτη ξέρουμε όλοι το γιατί, ενώ η δεύτερη παραμένει άγνωστος ο λόγος καθώς στο παρελθόν έχει επιδιώξει να αναλάβει τη μετάδοση αγώνων. Αφού πέρασαν στον δεύτερο γύρο, τα πράγματα είχαν την έκβαση που περιγράφεται παραπάνω. Να σημειώσουμε ότι σήμερα, πριν τον νέο διαγωνισμό, τα δικαιώματα διαθέτει ήδη ο ΟΤΕ και η Alter Ego – έναν αγώνα κάθε Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%