ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Ανακοινώθηκε το πρώτο smartphone και ρολόι μαζί! Και θερίζει! – Techmaniacs

todayFebruary 26, 2024

Background

Ένα από τα πρώτα smartphones που είχαν την ικανότητα να διπλώσουν ήταν το Royole FlexPai, το οποίο είχε παρουσιαστεί από μια άγνωστη μέχρι τότε εταιρεία στην έκθεση CES το 2019. Στην ουσία άνοιξε το δρόμο για τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, με τη Samsung και τη Motorola να είναι μερικές μόνο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Motorola

Η Motorola σήμερα ανακοίνωσε το δικό της concept ρολογιού που τυλίγεται γύρω από το χέρι και το οποίο μια μέρα θα λειτουργεί σαν τηλέφωνο αλλά και smartwatch μαζί. Η Motorola το αποκαλεί ως Motorola Adaptive Display, αν και δεν αποτελεί επίσημη ονομασία προς το παρόν. Στο πίσω μέρος βλέπουμε ένα μαλακό υλικό για να μην κουράζει το χέρι, ενώ πρέπει να έχει και μαγνήτες για να μπορεί να κρατηθεί σε αυτή τη θέση στο χέρι.

Τα νέα προγράμματα σταθερής Cosmote που ισχύουν: Μόλις ανακοινώθηκαν!

Δυστυχώς προς το παρόν αποτελεί ένα concept smartphone και δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%