ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!!

Επικαιρότητα

Αυτός ο χάρτης παρουσιάζει τα μέρη με τις περισσότερες θεάσεις UFO – Techmaniacs

todayMarch 3, 2024

Background

Ένας χάρτης που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο αποκαλύπτει τα μέρη με τις περισσότερες θεάσεις UFO στις ΗΠΑ. Ο λόγος για έναν χάρτη που δημιουργήθηκε από το Πανεπίστημιο της Utah όπου γεωγράφοι χρησιμοποίησαν δεδομένα από το UFO Research Center, αξιοποιώντας μαρτυρίες από το 2001 ως το 2020.

ufo

Για κάθε κομητεία των ΗΠΑ, οι ερευνητές εξέτασαν τη φωτορύπανση, την κάλυψη των νεφών και την κάλυψη των δέντρων, καθώς και την πιθανότητα εμφάνισης στον ουρανό αντικειμένων όπως αεροπλάνα ή στρατιωτικά αεροσκάφη, καθώς και τον αριθμό των παρατηρήσεων ανά 10.000 άτομα ανά κομητεία.

Με αυτές τις παραμέτρους, οι ερευνητές κατέληξαν ότι πολύ περισσότερες εμφανίσεις αναφέρονται Δυτικά και στα πολύ βορειοανατολικά τμήματα των ΗΠΑ. Ο Richard Medina, αναπληρωτής καθηγητής γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα και επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, εξήγησε: Υπάρχει περισσότερη τεχνολογία στον ουρανό από ποτέ, οπότε το ερώτημα είναι: Τι βλέπουν οι άνθρωποι στην πραγματικότητα;. Είναι δύσκολο να απαντηθεί και είναι σημαντικό ερώτημα, διότι οποιαδήποτε αβεβαιότητα μπορεί να αποτελέσει δυνητική απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Οι συγγραφείς της μελέτης σημείωσαν ότι τα δεδομένα του Εθνικού Κέντρου Ερευνών για τα ΑΤΙΑ είναι ένα δημόσιο σύστημα με αναφορές από τους πολίτες, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαν να περιλαμβάνονται και κάποιες μη αξιόπιστες αναφορές

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%