ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Αυτό είναι το νέο design της κάμερας του iPhone 16 Pro και προκαλεί όλο το internet – Techmaniacs

todayFebruary 25, 2024

Background

Οι πληροφορίες θέλουν τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max να δέχονται πλήθος αλλαγών ως προς το design με ορισμένα prototypes να έχουν αξιοπερίεργα configurations όσον αφορά την κάμερα και φυσικά να προκαλούν και τη δημιουργία των αντίστοιχων memes σαν αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία.

iphone 16 pro

Πιο συγκεκριμένα το report επισημαίνει ότι τα επερχόμενα iPhone 16 Pro iPhones θα έρθουν με κάμερα module παρόμοιο ως προς τη διάταξη με τα ξυραφάκια μιας ξυριστικής μηχανής. Μάλιστα, ο αξιόπιστος tipster Majin Bu μοιράστηκε το πιθανό design για το iPhone 16 Pro στο Twitter.

Όσον αφορά τον λόγο για τον οποίο η Apple εξετάζει το εν λόγω design, είναι γιατί την διευκολύνει είτε να ενσωματώσει μεγαλύτερους αισθητήρες κάμερας, είτε για να αυξήσει τον αριθμό αυτών συνολικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το iPhone 16 Pro θα έρθει και με βελτιωμένους telephoto φακούς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%