ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!! Παναγιώτης Κωνσταντίνου !! Μπράβο παιδιά!! Συνεχίστε

Επικαιρότητα

Αυτή είναι η πρώτη πραγματική φωτογραφία της νέας ταυτότητας όλων μας – Techmaniacs

todayMarch 6, 2024

Background

Μόλις παραλάβαμε στα χέρια μας τη νέα ταυτότητα και είπαμε να ανεβάσουμε δυο φωτογραφίες για να δεις πως είναι στη πραγματικότητα, η οποία αλήθεια είναι ότι διαφέρει αρκετά από τα σχεδιαγράμματα που είχαν κυκλοφορήσει κατά την ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, πλέον η ταυτότητα φέρει εκτός από την φωτογραφία σου και ένα ανάγλυφο σημείο, το GRC στην εικόνα, στο οποίο αν την αλλάξεις ελάχιστα θέση όπως την κρατάς εμφανίζεται πιο έντονη και πιο αχνή η κύρια φωτογραφία. Σαν εκείνα τα καρτελάκια που είχαν κυκλοφορήσει κατά την είσοδο στο ευρώ και εμφάνιζαν το 1 ευρώ πόσες δραχμές είναι.

Η νέα ταυτότητα παρουσιάζει τα στοιχεία σου αλλά και την υπογραφή σου πλέον, το όνομα, το φύλο, την ιθαγένεια, τη διάρκειά της, η οποία αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 10 χρόνια, ενώ στο πίσω μέρος, το όνομα του πατρός και της μητέρας τον τόπο γέννησης όπως και την ομάδα αίματος και το ύψος μας. Επιπροσθέτως, στο πίσω μέρος αναγράφεται ένας ολόκληρος αριθμός μαζί με το όνομά μας σε λατινικούς χαρακτήρες.

Σχετικά άρθρα

Οι ερωτήσεις ασφαλείας στις νέες ταυτότητες!

Η διαδικασία με τις φωτογραφίες στις νέες ταυτότητες

Νέες ταυτότητες: Έτσι προστίθενται στο gov.gr wallet

Νέες ταυτότητες – Ελλάδα! Έτσι ανεβαίνουν στη Revolut

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Source: techmaniacs.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%