Μουσικά Νέα

Ellie Goulding: «Πίστευα ότι δεν μου άξιζε καμία επιτυχία»

today1 Σεπτεμβρίου, 2022 9

Φόντο
share close

Η Ellie Goulding μιλά για τις ανασφάλειες που κλόνισαν την αυτοπεποίθησή της στις αρχές της καριέρας της.

Η Ellie Goulding δήλωσε ότι υπέφερε από το «σύνδρομο του απατεώνα» όταν ξεκινούσε να δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ιδίως όταν της είπαν ότι η φωνή της ήταν πολύ ασυνήθιστη για να γίνει τραγουδίστρια.

Μιλώντας στο Bustle, η Ellie Goulding μίλησε για μια συνάντηση που είχε στην αρχή της καριέρας της και η οποία κλόνισε την αυτοπεποίθησή της.

«Πάντα θυμόμουν αυτόν τον τύπο που μου έλεγε ότι θα έπρεπε να μείνω στην κιθάρα γιατί είμαι πολύ καλή στην κιθάρα, ότι η φωνή μου ήταν πραγματικά αρκετά ασυνήθιστη και δεν άρεσε σε όλους», θυμήθηκε. «Αυτό με έκανε πραγματικά, πραγματικά ανασφαλή», παραδέχτηκε.

Η Ellie Goulding πρόσθεσε ότι τότε δεν ήταν πολύ σίγουρη για τον εαυτό της και δεν είχε το σθένος να απαντήσει,

«Επηρεαζόμουν πραγματικά από το τι σκέφτονταν οι άλλοι άνθρωποι για εμένα. Είχα το σύνδρομο του απατεώνα, πίστευα ότι δεν μου άξιζε καμία επιτυχία… Απολογούμουν συνέχεια», εξήγησε.

Ευτυχώς, η Ellie Goulding βρήκε τον εαυτό της και έχει την εξής συμβουλή για όσους παλεύουν με τις ίδιες ανασφάλειες: «Όταν αρχίζετε να αγνοείτε τη γνώμη των άλλων ανθρώπων για εσάς και όχι τη δική σας γνώμη για τον εαυτό σας, η ζωή σας γίνεται πολύ πιο ξεκάθαρη».

Και, αν της δινόταν η ευκαιρία να μιλήσει στον νεότερο, πιο ανασφαλή εαυτό της, η Ellie Goulding θα της έλεγε: «Σε παρακαλώ, απλά πίστεψε σε αυτό που κάνεις. Συνέχισε να προχωράς μπροστά και σταμάτα να περιμένεις την επιβεβαίωση των άλλων ανθρώπων σε αυτό που κάνεις και σε αυτό που είσαι ως καλλιτέχνης και performer».

Η Ellie Goulding γνωρίζει ότι είναι απίθανο να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, οπότε επικεντρώνεται πλέον στην τόνωση της αυτοπεποίθησής της και στο να αποδεχτεί τον εαυτό της.

Αυτό που τη βοηθάει είναι η αναζωπύρωση της επιτυχίας της «Lights» από το 2010, η οποία έχει απογειωθεί στο TikTok. Η Ellie Goulding δήλωσε ότι είναι «ενθουσιασμένη» που όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τη μουσική της.

Ellie Goulding

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%