Μουσικά Νέα

Drake: Σάλος με τον αστυνομικό που βιντεοσκοπούσε τους θεατές σε συναυλία του ράπερ

today25 Ιανουαρίου, 2023 6

Φόντο
share close

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι το βίντεο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τα τοπικά γεγονότα.

Σάλος προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον αστυνομικό που βιντεοσκοπούσε όσους αποχωρούσαν από μία από τις συναυλίες του Drake στο Apollo Theater της Νέας Υόρκης αυτό το Σαββατοκύριακο, εγείροντας ανησυχίες από τους υποστηρικτές της προστασίας της ιδιωτικότητας σχετικά με τον τρόπο χρήσης του υλικού.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά συνεχίστηκαν οι εκκλήσεις για τη διαγραφή του υλικού.

Ο μουσικός συντάκτης Jon Caramanica των New York Times έγραψε στο Twitter το βράδυ του Σαββάτου ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης βιντεοσκοπούσε όσους αποχωρούσαν από τη συναυλία του Drake στο Apollo Theater και ανάρτησε ένα βίντεο που έδειχνε έναν αστυνομικό να βιντεοσκοπεί όσους αποχωρούσαν.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία υπηρεσία της Νέας Υόρκης εξήγησε ότι ο εν λόγω αστυνομικός ήταν μέλος της ομάδας μέσων κοινωνικής δικτύωσης του τοπικού τμήματος και ανέφερε ότι έβγαζε βίντεο για μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα τοπικά γεγονότα.

«Το βίντεο δεν θα χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε άλλο λόγο», υποστήριξε.

here’s the video pic.twitter.com/xeCB96veU0

— Jon Caramanica (@joncaramanica) January 22, 2023

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%