Αρχική

Φόντο

υποστηρικτες

Σας ενδιαφέρουν

παιζει τωρα

εβδομαδιαιο προγραμμα

Δευτέρα

Τρίτη

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Κυριακή

ραδιοφωνικοι παραγωγοι

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Μάνος Ζαχαρίου

Ήταν κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του '80 όταν ξεκίνησα στα χρόνια των ερασιτεχνικών ραδιοφώνων των FM τη πορεία μου σα παραγωγός, που συνεχίστηκε σε άλλα ραδιόφωνα και με έφθασε έως σήμερα εδώ στον Simple Radio! Μεσολάβησαν πολλά χρόνια που εργάστηκα επαγγελματικά σα DJ κυρίως με ξένο ρεπερτόριο και για μια σχεδόν δεκαετία βρήκα μια ακόμη ισχυρή μορφή έκφρασης σα Video Editor, δημιουργώντας εκατοντάδες μουσικά βίντεο για το κανάλι μου deep46blue στο Youtube. Είμαι ο Μάνος Ζαχαρίου και μαζί με τις συνεργάτιδές μου τη Μαρίνα, τη Τζένη και τη Ιωάννα, παρουσιάζουμε το The Blue JukeBox (Live Show) κάθε Σάββατο βράδυ 9 με 1. Είμαστε μία εκπομπή συναισθησίας, με χρώματα που τα ακούτε και μουσική που τη βλέπετε, από διάφορα είδη της ξένης και της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Aπαραίτητα συστατικά της εκπομπής τα επιλεγμένα Μουσικά Νέα, οι καλύτερες Νέες Κυκλοφορίες και φυσικά η Αλληλεπίδραση μαζί σας! The Blue JukeBox.. παίζουμε και μιξάρουμε ζωντανά στον Simple Radio, εδώ δηλαδή.. που η μουσική συστήνει τα καλύτερά της ηχοχρώματα.

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Γιάννα Γκαλούφα

Είμαι η Γιάννα και τα μικρόφωνα άνοιξαν για εμένα μέσα απο τη συχνότητα κάποιων ονειροπόλων που έστησαν ένα απ τα πρώτα ραδιόφωνα στην Ελλάδα το '' ΡΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ''...Απο τότε δεν σταμάτησε ποτέ η αγάπη μου για τη μουσική και την επικοινωνία μ όλους εσάς...Τώρα ταξιδεύουμε μαζί στον αγαπημένο κάθε Τρίτη 22:00-00:00 με το Here I am...Σας περιμένω...!!!

Ραδιοφωνικός παραγωγός

Νίκος Γεωργακόπουλος

Μια ιδιότυπη αλλα ταυτόχρονα γλυκιά και δυνατή εξάρτηση με την μουσική και τα παράγωγά της!! Αυτό τα λέει ολα!!Μέσα απο τον www.simpleradio.gr Μετά από μια μακρά πορεία στα Fm αλλά και σε web radios , αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα το όνειρο μου. Τον Simple Radio. Με διεθνή πιστοποίηση Μουσικού Ραδιοφωνικού Παραγωγού , και με αγάπη για αυτό που ονομάζουμε ραδιόφωνο , θα σας κρατάω συντροφιά , με μουσικά θέματα τα οποία αγγίζουν την ψυχή αλλά και το μυαλό. Και σαν ιδιοκτήτης του Simple Radio , μπορώ να σας εγγυηθώ το καλύτερο μουσικό αποτέλεσμα και όχι μόνο.

Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%