ΑΦΙΕΡΩΣΗ
Θέμης Γάλλος Γειά σου Αντώνη με τα ωράια σου τραγούδια... Ελενα Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους και ολες... Υπέροχα 80`s !!!! Maria thank for the freat music...You are all marvelous !!!!

Διασκέδαση

Εντυπωσιακές οι πρώτες εντυπώσεις από το Shogun με υψηλές βαθμολογίες σε Rotten Tomatoes και IMDB

todayMarch 2, 2024

Background

Άκρως θετικές είναι οι κριτικές αναφορικά με τη σειρά Shogun, την υπερπαραγωγή του FX στο Disney+ που κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα, λαμβάνοντας απίστευτες βαθμολογίες τόσο στο Rotten Tomatoes όσο και στο IMDB, όπως φαίνεται παρακάτω.

Το Shogun αποτελείται από 10 επεισόδια, με τα δύο να παίζουν ήδη στο Disney+, ενώ κάθε νέο επεισόδιο θα έρχεται κάθε Τρίτη. Η σειρά είχε πάρει το πράσινο φως από το FX πριν από πολλά χρόνια και πλέον κλέβει τις εντυπώσεις.

Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Hiroyuki Sanada στο ρόλο του Άρχοντα Yoshii Toranaga, ο οποίος έγινε μάρτυρας ενός εμφυλίου πολέμου που διαμορφώνεται όσο οι Ιάπωνες αρχίζουν να συγκρούονται με τους Ευρωπαίους – και του παρουσιάζεται μια απίθανη συμμαχία που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Το συνδετικό νήμα ανάμεσα στους Ιάπωνες και τους Ευρωπαίους επαναστάτες θα είναι η Toda Mariko (Anna Sawai), μια γυναίκα παγιδευμένη ανάμεσα στις θρησκευτικές της πεποιθήσεις και την κληρονομιά της από μια ντροπιασμένη οικογένεια.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

    0%