Επικαιρότητα

Όταν όλα στην ενέργεια αλλάζουν, υπάρχει κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς!

today4 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Όταν τα δεδομένα στο απρόβλεπτο παγκόσμιο περιβάλλον της ενέργειας αλλάζουν
με ρυθμούς που δυσκολευόμαστε να ακολουθήσουμε, είναι φυσικό να αναζητάμε σταθερότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η ΔΕΗ έχει αποδείξει έμπρακτα, ότι παραμένει σταθερή σε ό,τι υποσχεθεί και βρίσκεται πάντα εδώ, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να δώσει λύσεις, όχι μόνο στους πελάτες που την έχουν ήδη εμπιστευτεί, αλλά σε όλους τους καταναλωτές.

Στις πρόσφατες ανακοινώσεις των νέων τιμών για την ενέργεια, η ΔΕΗ το κατάφερε να προσφέρει τώρα από τις χαμηλότερες τιμές κιλοβατώρας στην αγορά, ανατρέποντας έτσι το στερεότυπο του ακριβού παρόχου ενέργειας.

Οι καταναλωτές, είτε είναι πελάτες ΔΕΗ, είτε ανήκουν σε άλλο πάροχο, μπορούν να απευθυνθούν στη ΔΕΗ και να λάβουν άμεσες και υπεύθυνες απαντήσεις στα ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με την ενέργεια. Μπορούν να μάθουν πώς διαμορφώνονται οι τελικές χρεώσεις ενέργειας, τι είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν με τα νέα τιμολόγια που δημιουργούνται από τον Αύγουστο 2022, τι ισχύει μόλις λήξει το σταθερό τους συμβόλαιο και πολλά ακόμα. Συνεπής στη στρατηγική της, συνεχίζει να προσφέρει τα σταθερά τιμολόγια, τα οποία ως τώρα έχουν λειτουργήσει ως δίχτυ προστασίας για πάνω από 600.000 νοικοκυριά, ενώ παράλληλα διαθέτει μία σειρά από επιλογές, κατάλληλες για κάθε ανάγκη και συγκυρία.

Επιπλέον, η ΔΕΗ παρέχει την πιο εξελιγμένη, σύγχρονη και προσωποποιημένη υπηρεσία Συμβουλευτικής για εξοικονόμηση ενέργειας, που ειδικά αυτή την περίοδο μπορεί να βοηθήσει τους καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες τής ΔΕΗ και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις για την ενέργεια, είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους. Αρκεί να επισκεφθεί κανείς το ανανεωμένο site dei.gr ή ένα φυσικό κατάστημα.

Επίσης, παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει το πρόγραμμα επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, που θα εξασφαλίσουν ενεργειακή ανεξαρτησία και καλύτερες τιμές για όλους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί η συμβολή της ΔΕΗ στο Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης, καθώς το μεγαλύτερο ποσό που συγκεντρώνεται στο ταμείο, για την επιδότηση όλων των καταναλωτών ανεξαρτήτως παρόχου, προέρχεται από τη ΔΕΗ.

Πάντα στο πλευρό των καταναλωτών, με επιλογές, λύσεις και απαντήσεις, εμπειρία, γνώση και μακρά ιστορία, η ΔΕΗ παραμένει κινητήρια δύναμη και αξιόπιστη επιλογή για όλους.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Επικαιρότητα

Φωτιά στη Δαδιά: Τι δείχνουν δορυφορικοί χάρτες για την περιβαλλοντική ζημιά

Στην επεξεργασία δορυφορικών πολύ υψηλής χωρικής ανάλυσης μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς προχωρά ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Aλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ). Μεταξύ άλλων, τονίζει πως «το υψηλό ποσοστό (50% της πληγείσας περιοχής) από άκαυτες νησίδες και χαμηλής/μέτριας σφοδρότητας πυρκαγιάς αφήνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και των σπάνιων αρπακτικών και πτωματοφάγων ειδών στην περιοχή». Όπως σημειώνει ο ΟΦΥΠΕΚΑ, στον αριστερό χάρτη απεικονίζεται η […]

today4 Αυγούστου, 2022


0%