Κοινωνία

Χαϊδάρι: Βίντεο με την καταδίωξη των δραπετών από το Αστυνομικό Τμήμα

today12 Σεπτεμβρίου, 2022 7

Φόντο
share close

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο που δείχνει στιγμιότυπα από καταδίωξη που ακολούθησε την κινηματογραφική απόδραση που σημειώθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα στη περιοχή του Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με το Mega που πρόβαλε το βίντεο, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις μία το μεσημέρι της Κυριακής, όταν οι δύο εκ των τριών υπόπτων που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, κατάφεραν αφού επιτέθηκαν πρώτα στον αξιωματικό υπηρεσίας και σε άλλον ένα αστυνομικό, στη συνέχεια να βγουν έξω από το κτίριο.

Αμέσως επιβιβάστηκαν σε ένα χρυσαφί αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και ανέπτυξαν ταχύτητα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ακολούθησε μια ξέφρενη καταδίωξη.

Τελικά οι δύο δράστες ηλικίας 38 και 26 ετών καταφέραν να ξεφύγουν. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί θα εντοπιστούν το όχημα σταθμευμένο στην περιοχή των Νεόκτιστων στον Ασπρόπυργο.

Σημειώνεται, ότι κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ένας αστυνομικός προκειμένου να τους ακινητοποιήσει γαντζώθηκε από το αυτοκίνητό τους για κάποια μέτρα.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%