Κοινωνία

Χαλκιδική: Χιλιάδες ευρώ η λεία Βούλγαρων ληστών που ξάφριζαν αυτοκίνητα σε παραλίες

today4 Αυγούστου, 2022 2

Background
share close

Στις αρχές του Ιουλίου οι αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής συνέλαβαν μέλη σπείρας που έβαζε στόχο και ρήμαζε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε παραλίες της περιοχής. Τώρα, αποκαλύπτονται νέα δεδομένα για τον τρόπο δράσης τους.

Οι δύο Βούλγαροι συνελήφθησαν στις αρχές Ιουλίου καθώς έκλεψαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 7.100 ευρώ από αυτοκίνητο σε παραλία ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου προέκυψε ότι είχαν προβεί και παλαιότερα σε παρόμοιες διαρρήξεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr.

Επιπλέον, όμως, έγινε γνωστό ότι ενεργώντας μαζί με ακόμα έναν συνεργό τους, από τον Αύγουστο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2022 διέπραξαν ακόμα 4 διαρρήξεις οχημάτων σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής και μια διάρρηξη οχήματος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.020 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 7.500 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Επικαιρότητα

Βόλος: Τους έπεισε πως είναι επενδυτής και τελικά τους «έφαγε» 82.000 ευρώ

Πέντε επιχειρηματίες έπεισε ένας 37χρονος από το Βόλο πως είναι επενδυτής κι έχει… άχαστο λογισμικό επενδύσεων. Ήταν το επιχείρημα που χρησιμοποίησε προκειμένου να του εμπιστευθούν τα χρήματά τους. Λέγοντάς τους ότι θα έχουν μόνο κέρδη, απέσπασε το συνολικό ποσό των 82.000 ευρώ. Ο 37χρονος θα δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου το 2023, ενώ η εξαπάτηση έγινε στο χρονικό διάστημα από 7 Οκτωβρίου 2019 έως 7 Απριλίου 2020. Σύμφωνα με […]

today4 Αυγούστου, 2022 1


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%