Επικαιρότητα

Φωτιές: Βελτιωμένη η εικόνα στη Στάμνα Μεσολογγίου – Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Ηλεία

today4 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η εικόνα που παρουσιάζει η φωτιά η οποία ξέσπασε χθες το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Στάμνα του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα πάντα με την πυροσβεστική, δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουν ρίψεις νερού εναέρια μέσα και στην περιοχή συνεχίζουν να επιχειρούν μόνο επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής, ώστε να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις.

Όσον αφορά στη φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα σε δασική έκταση, κοντά στη γέφυρα του Αλφειού ποταμού, στην Ηλεία, αυτή, σύμφωνα με την πυροσβεστική, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξακολουθούν να επιχειρούν επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, χωρίς να κρίνεται αναγκαία η συνδρομή εναέριων μέσων, προκειμένου να ελέγξουν πλήρως την πυρκαγιά και ταυτόχρονα να αποτρέψουν αναζωπυρώσεις.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Επικαιρότητα

«Περνάμε σε νέα μορφή παγκοσμιοποίησης, με συγκρούσεις και αποσταθεροποίηση – Πολλά νομίσματα θα διαδραματίζουν ρόλους»

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι πλέον ένας πόλεμος φθοράς. Όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει περισσότερο απ’ όσο νομίζαμε αλλά περισσότερο κι απ’ όσο φοβόμασταν. Ένας πόλεμος πάντα φέρνει ανακατατάξεις, πόσω μάλλον τώρα που τον ξεκίνησε μια υπερδύναμη και εμπλέκεται -άμεσα και έμμεσα- ολόκληρη η Δύση. Στη γεωπολιτική σκακιέρα παίζεται ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ ακούμε όλο και πιο συχνά τον όρο «αποπαγκοσμιοποίηση». Έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση εργασίας ή με […]

today4 Αυγούστου, 2022


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%