Κοινωνία

Υπόθεση βιασμού 12χρονης – Λύτρας: Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας – Υπάρχουν και άλλα θύματα

today16 Νοεμβρίου, 2022 17

Φόντο
share close

Για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησε την Τετάρτη (9/11) ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας της Απόστολος Λύτρας. «Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας» επεσήμανε και τόνισε ότι είναι πεπεισμένος πως υπάρχει κύκλωμα.

«Δεν ερευνήθηκαν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, εξετάστηκαν στα πλαίσια που τα πήρε το Χαμόγελο του Παιδιού όχι σε σχέση με την υπόθεση. Το έκανε το Χαμόγελο επειδή τα πήρε στην αγκαλιά του» υπογράμμισε ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

«Θύμα του κυκλώματος δεν είναι μόνο η 12χρονη αλλά και άλλα παιδιά»

Όπως δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας τα δύο μεγαλύτερα παιδιά έδωσαν δεύτερη καταθέση στις Αρχές αλλά δεν συσχετίζεται με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

«Κάποια στιγμή την οικογένεια είχαν επισκεφτεί κοινωνικοί λειτουργοί και η κατάθεση έχει να κάνει με αυτή την επίσκεψη» αποκάλύψε. «Δεν ρωτήθηκαν για την μητέρα» είπε ο δικηγόρος της και απέκλεισε το ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης μεταξύ του Ηλία Μίχου και της πελάτισσάς του.

«Έχουμε μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολύ βάθος. Είμαι πεπεισμένος πως μιλάμε για κύκλωμα, πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα» επεσήμανε.

«Το παιδί δεν κυκλοφορούσε βραδινές ώρες» ξεκαθάρισε ο Απόστολος Λύτρας και τόνισε πως η εφαρμογή γνωριμιών δεν υπήρχε στο κινητό της μητέρας αλλά μόνο στη συσκευή της 12χρονης την οποία η ίδια η μητέρα παρέδωσε στις Αρχές.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%