Επικαιρότητα

Το εταιρικό Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής ταξιδεύει στο Παρίσι!

today4 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Την μαγευτική πόλη του φωτός είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του προηγούμενου χρόνου. Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το διάστημα 18-24 Ιουλίου και συμμετείχαν σε αυτό περίπου 40 άτομα.

Ένας από τους διαχρονικά δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, με εντυπωσιακά αξιοθέατα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι συνεργάτες. Η Champs Elysees, η Αψίδα του Θριάμβου, ο Πύργος του Άιφελ, το Quartier Latin, το Πάνθεον και η Μονμάρτη ήταν στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων που κέρδισε τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων.

Στο παλάτι των Βερσαλλιών, με τους μαγευτικούς κήπους, το δίκτυο απόλαυσε το γεύμα του στο εστιατόριο Petite Venise ενώ, την επόμενη ημέρα, οι συνεργάτες της Εταιρίας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό show στο πιο διάσημο cabaret του κόσμου το Moulin Rouge!

Στιγμές διασκέδασης απόλαυσαν οι συμμετέχοντες καθώς επισκέφτηκαν ένα από τα πιο φημισμένα θεματικά πάρκα, τη Disneyland, ζώντας μια φανταστική περιπέτεια στον μαγικό κόσμο των πιο λατρεμένων παιδικών ηρώων!

Τέλος, το δείπνο στο Buddha Bar, το πιο κοσμοπολίτικο μπαρ του Παρισιού, έκλεισε το ταξίδι στο Παρίσι!

Το ταξίδι, συνόδευαν οι κ.κ. Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Υποδ/ντρια Πωλήσεων Agency, Μαρία Κόρακα, Υποδ/ντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, Τομέας Πωλήσεων Agency.

Με εξαιρετικές αναμνήσεις και εικόνες από το ταξίδι, ιδιαίτερα μετά από δύο χρόνια αποχής, εξαιτίας της πανδημίας, η ξεχωριστή ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής, έβαλε στόχο νέες υψηλότερες επιδόσεις κατακτώντας την κορυφή.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Επικαιρότητα

Γνωρίστε το νέο ψηφιακό οδηγό που μας βοηθάει να υιοθετήσουμε με πρακτικό τρόπο μια πιο βιώσιμη καθημερινότητα

Η κλιματική αλλαγή και η μόλυνση του περιβάλλοντος έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινή ατζέντα των ζητημάτων που μας απασχολούν, τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πολλοί από εμάς προσπαθούμε να κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας, ώστε να συμβάλλουμε, στο βαθμό που μπορούμε, στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Ωστόσο, όσο μεγάλος και αν είναι ο ζήλος μας, η αλήθεια είναι ότι θα εκτιμούσαμε μία μικρή […]

today4 Αυγούστου, 2022


0%