Επικαιρότητα

Τα top προϊόντα που θα πουλήσουν το 2023

today11 Ιανουαρίου, 2023 10

Φόντο
share close

Ένας από τους τρόπους για να ξεχωρίσει μια επιχείρηση και να αποκτήσει ισχυρή παρουσία είναι, εκτός από το να προσφέρει χρήσιμα προϊόντα, να εισάγει νέες καινοτομίες και τεχνολογίες στην αγορά. Ο μεγάλος ανταγωνισμός, καθώς και οι γρήγορες αλλαγές στην τεχνολογία και την καθημερινότητα γενικότερα, έχουν δημιουργήσει την ανάγκη για την διαρκή παρακολούθηση όλων των νέων trends της αγοράς. Αυτό μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες σε επιχειρηματίες, καθώς πολλές φορές λόγω έλλειψης χρόνου μένουν λίγο πίσω στα trends.

Η GIM Agency παρακολουθεί διαρκώς όλες τις τάσεις και βοηθά τις επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές στο χώρο του digital marketing. Χάρη στη γνώση όλων των τάσεων, καθώς και την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει για την προώθηση e-shop και ιστοσελίδων, γνωρίζει ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα και οι υπηρεσίες που μπορούν να απογειώσουν τη λειτουργία της κάθε επιχείρησης. Έτσι λοιπόν, κατάφερε να εντοπίσει τα προϊόντα που αναμένεται να κάνουν θραύση με το νέο έτος. Ποια λοιπόν είναι αυτά; Ας τα δούμε παρακάτω.

Καλύτερα προϊόντα για τεχνολογία – Gadgets

Η διαρκής εξέλιξη της τεχνολογίας, καθώς και η ανάπτυξη όλο και πιο χρήσιμων gadgets, βελτιώνουν διαρκώς την καθημερινότητα. Αν και δεν το καταλαβαίνει πάντοτε κανείς, χρησιμοποιούνται καθημερινά, είτε μικρά, είτε μεγάλα gadgets, ακόμη και για τις πιο μικρές και απλές δραστηριότητες. Για τον λόγο αυτό, όλο και περισσότεροι επενδύουν σε χρήσιμα και ποιοτικά αντικείμενα. Αυτά όμως που προβλέπεται να έχουν μεγαλύτερη δημοτικότητα με τη νέα χρονιά είναι:

Custom gaming Keyboard

Γνωρίζατε ότι πλέον μπορείτε να κατασκευάσετε το δικό σας πληκτρολόγιο όπως βολεύει εσάς; Κι όμως, πλέον υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ενός πληκτρολογίου με βάση τα χρώματα, τον τύπο των κουμπιών, αλλά και την τοποθέτηση τους με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Αποτελεί μια καινοτομία η οποία είναι ήδη αρκετά δημοφιλής. Καθώς οι gamers, αλλά και γενικότερα οι χρήστες του πληκτρολογίου είναι πολλοί, η ζήτηση θα απογειωθεί το επόμενο διάστημα. 

Μικρόφωνα podcast 

Παρά το όνομα τους, τα μικρόφωνα αυτά δεν αποτελούν μόνο ένα εργαλείο για την παραγωγή podcast. Η καθιέρωση της τηλεργασίας, των online calls και βιντεοκλήσεων, καθώς και της online διδασκαλίας, ανέδειξε την ανάγκη για άριστη παραγωγή ήχου του μικροφώνου, κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δραστηριοτήτων. Χάρη στον καθαρό ήχο που παράγουν, αποτελούν ένα εργαλείο που “λύνει” τα χέρια σε πολλούς.

Fitness tracker κοσμήματα

Γνωρίζουμε ότι τα smartwatches είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, χάρη στις πολλαπλές τους ιδιότητες. Ωστόσο, μια τάση η οποία κυριαρχεί στο εξωτερικό και έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της και στην Ελλάδα, είναι τα fitness tracker κοσμήματα. Τα gadgets αυτά  συνδυάζουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός smartwatch, ενώ την ίδια στιγμή έχουν την εμφάνιση κομψών κοσμημάτων, όπως τα κλασικά βραχιόλια, τα δαχτυλίδια και τα κομψά ρολόγια. Ποιος μπορεί να αρνηθεί σε αυτό το κομψό και πρακτικό αποτέλεσμα;

Δημοφιλή προϊόντα για το σπίτι 

Το σπίτι αποτελεί έναν από τους χώρους στους οποίους αφιερώνει κανείς το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του. Ο χρόνος αυτός έγινε ακόμη μεγαλύτερος έπειτα από την εμφάνιση του Covid-19. Καθώς λοιπόν πλέον αποτελεί ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας, ο καθένας θέλει ο χώρος αυτός εκτός από όμορφος, να είναι άνετος και να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες. Η άνετη λοιπόν παραμονή σε αυτόν, η ενασχόληση με την υγεία και την καλή προετοιμασία των γευμάτων, έφεραν στο φως νέα προϊόντα και νέες τάσεις, που αναμένεται να κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια. Σε αυτές ανήκουν: 

Κουβέρτες βαρύτητας 

Αποτελούν ειδικά κατασκευασμένες κουβέρτες, οι οποίες ζυγίζουν 7-15 κιλά και είναι ειδικά σχεδιασμένες για την άσκηση σταθερής πίεσης σε ολόκληρο το σώμα. Η πίεση αυτή βοηθά τον οργανισμό να χαλαρώσει, να κατεβάσει τους παλμούς και τελικά να κοιμηθεί. Έτσι, αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για όσους αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με τον ύπνο.

Φριτέζα αέρος

Η υγιεινή διατροφή έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα. Μια φριτέζα αέρος δίνει τη δυνατότητα προετοιμασίας και κατανάλωσης ακόμη και των τηγανιτών φαγητών σε μια πιο υγιεινή εκδοχή τους. Καθώς απαιτείται ελάχιστο λάδι για την προετοιμασία τους, ενώ το τηγάνισμα πραγματοποιείται στον ατμό, μπορεί κανείς να απολαύσει τις αγαπημένες τηγανιτές πατάτες χωρίς τα λιπαρά που τις συνοδεύουν.

Συσκευή αρωματοθεραπείας υπερύθρων

Αυτό το έξυπνο και ιδιαίτερα καινοτόμο gadget αποτελεί μια συσκευή η οποία απελευθερώνει άρωμα, το οποίο όχι μόνο βελτιώνει την ατμόσφαιρα, αλλά συμβάλλει και στη μείωση του άγχους και των δυσάρεστων συναισθημάτων. Την ίδια στιγμή λειτουργεί ως υγραντήρας, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο που θα τοποθετηθεί. Η καταλληλότητα της τόσο για σπίτια, όσο και για επιχειρήσεις την καθιστά από τα high top προϊόντα για το νέο έτος.

Χρήσιμος εξοπλισμός για fitness

Η άσκηση έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι ασκούνται είτε σε κάποιο γυμναστήριο, σε κάποιο πάρκο, στο σπίτι τους, είτε ασχολούνται με κάποιο ομαδικό άθλημα. Φυσικά, η άσκηση θα πρέπει να είναι αποδοτική, ασφαλής και ευχάριστη. Σε αυτή την περίπτωση η χρήση εξοπλισμού είναι απαραίτητη. Στα smart gadgets, τα οποία θα κάνουν την άσκηση πιο εύκολη και πιο αποδοτική ανήκουν: 

Σετ αλτήρων

Ένα σετ αλτήρων δίνει τη δυνατότητα εκτέλεσης πολλών ασκήσεων, καθώς και ενός ολοκληρωμένου προγράμματος γυμναστικής. Έτσι, ακόμη και με το νέο έτος θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους αυτούς που η άσκηση είναι κομμάτι της καθημερινότητας. 

Ρούχα άθλησης 

Η γυμναστική και η άσκηση, εκτός από τον απαραίτητο εξοπλισμό, απαιτούν και τη χρήση των κατάλληλων ενδυμάτων. Κατά συνέπεια, τα ρούχα άθλησης αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλείς επιλογές αγορών. Οι κομψές και άνετες γραμμές τα καθιστούν απαραίτητα όχι μόνο για άθληση, αλλά και για χρήση στην καθημερινότητα. Για τον λόγο αυτό, θα συνεχίσουν και το νέο έτος να αποτελούν βασικές επιλογές αγορών.

Χαλί γυμναστικής 

Ένα απαραίτητο βασικό εργαλείο για την άσκηση δεν είναι άλλο από το χαλί γυμναστικής. Σε ένα χαλί γυμναστικής μπορούν να πραγματοποιηθούν όλα τα είδη των ασκήσεων με μεγάλη ασφάλεια. Επιπλέον, η εύκολη μεταφορά του επιτρέπει στον καθένα να το έχει πάντοτε μαζί του ακόμη και στο γυμναστήριο, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιο κοινόχρηστο χαλί του γυμναστηρίου.

Καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς

Η ομορφιά αποτελεί βασικό κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανδρών και γυναικών, όλων των ηλικιών. Μάλιστα, τα trends της ομορφιάς αλλάζουν διαρκώς, με την έλευση όλο και περισσότερων νέων και καινοτόμων προϊόντων. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να είναι κανείς ενήμερος για τις νέες τάσεις και τα trends, έτσι ώστε να είναι πάντοτε ένα βήμα μπροστά, να είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των πελατών του και να αυξήσει τις πωλήσεις του. Οι ειδικοί της gimagency.gr παρατήρησαν πως τα trends στον κόσμο της ομορφιάς περιλαμβάνουν:

Skincare ψυγείο

Το skincare ψυγείο αποτελεί μια καιτομία, η οποία θα κλέψει την καρδιά κάθε skincare lover. Πολλά προϊόντα ομορφιάς πρέπει να τοποθετούνται σε ένα ψυγειο καθώς περιέχουν αρκετά ευαίσθητα αλλά ιδιαίτερα χρήσιμα συστατικά, όπως η ρετινόλη ή η βιταμίνη C. Τα συστατικά αυτά, για να μην αλλοιωθούν θα πρέπει να παραμείνουν σε δροσερές θερμοκρασίες. Τι καλύτερο από ένα skincare ψυγείο που θα είναι συγκεντρωμένα όλα τα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης;

Προϊόντα περιποίησης χειλιών 

Τα scrubs, οι μάσκες χειλιών, τα lip balms, καθώς και όλα τα προϊόντα που απαρτίζουν μια ρουτίνα περιποίησης των χειλιών αναμένεται να αποτελέσουν μεγάλες τάσεις στον τομέα της περιποίησης το επόμενο διάστημα. Ήδη οι beauty gurus αγαπούν το νέο αυτό trend, και αναμένεται να το στηρίξουν ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Μάσκα φωτοθεραπείας προσώπου LED 

Η φωτοθεραπεία προσώπου παρουσιάζει αρκετά οφέλη για την επιδερμίδα, όπως για παράδειγμα την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου. Έχουμε δει πολλούς celebrities και influencers να χρησιμοποιούν μάσκες φωτοθεραπείας προσώπου LED. Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε μια κι εσείς; Η προσιτή τους τιμή τις καθιστά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα περιποίησης για το νέο έτος.

Προϊόντα για μόδα – styling

Όπως και η ομορφιά, έτσι και η μόδα αλλάζει διαρκώς. Εκτός από τις τάσεις, αλλάζουν και οι ανάγκες και οι προτιμήσεις των καταναλωτών. Με τόσα πολλά κομμάτια, και τόσες πολλές επιλογές είναι αρκετά εύκολο να μπερδευτεί ένας επιχειρηματίας και να κάνει επιλογές οι οποίες δε θα προσελκύσουν έναν μεγάλο αριθμό πελατών. Τι λοιπόν αναμένεται να ξεχωρίσει στον κόσμο της μόδας το επόμενο διάστημα;  

Μινιμαλιστικά κοσμήματα

Το minimal αποτελεί μια τάση η οποία έχει περάσει και στη μόδα και πιο συγκεκριμένα στα κοσμήματα. Οι απλές, κομψές και διακριτικές γραμμές έχουν μπει στη μόδα για τα καλά και όλο και περισσότεροι fashion experts τις επιλέγουν. Δεν θα μας φανεί περίεργο αν από τη νέα χρονιά επικρατήσουν στα κοσμηματοπωλεία και τα e-shops.

Loafers 

Αν παρατηρήσει κανείς τα τελευταία fashion shows θα δει την επανεμφάνιση των loafers, και όχι άδικα. Η άνετη κατασκευή τους, καθώς και ο κομψός σχεδιασμός τους χαρίζει chic και άνετες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για τον λόγο αυτό, αν δεν έχουν μπει ήδη, αναμένεται να μπουν στην καρδιά πολλών καταναλωτών.

Second hand luxury κομμάτια 

Το second hand αποτελεί ήδη μια τάση το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, έχει αρχίσει σταδιακά και επεκτείνεται και σε προϊόντα πολυτελείας. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι μπορεί κανείς να βρει εύκολα μεταχειρισμένες πολυτελείς τσάντες, ρολόγια, ρούχα και κοσμήματα σε προσιτές τιμές. Γιατί να μην αποκτήσει κανείς μια high brand τσάντα σε οικονομική τιμή;

Προϊόντα για κατοικίδια

Όσοι έχουν κατοικίδια γνωρίζουν πως δεν αποτελούν μόνο κάποια συντροφιά, αλλά κομμάτι της οικογένειας. Ο χρόνος που αφιερώνεται στη φροντίδα των κατοικίδιων είναι αρκετά μεγάλος, με τους περισσότερους ιδιοκτήτες να θέλουν να προσφέρουν τα καλύτερα και ποιοτικότερα αγαθά σε αυτό τον αγαπημένο μικρό τους φίλο. Τα προϊόντα λοιπόν που αναμένεται να ξεχωρίσουν περιλαμβάνουν:

Διάδρομος για σκύλους

Ο διάδρομος για σκύλους αποτελεί ένα νέο gadget το οποίο βοηθά τον κάθε τετράποδο φίλο να γυμνάζεται και να ασκείται. Η καθημερινότητα που αλλάζει διαρκώς δεν μας επιτρέπει πάντοτε να βγάζουμε βόλτα τον σκύλο μας όσο συχνά θα έπρεπε. Με τον διάδρομο αυτό θα μπορεί να παραμείνει σε άρτια φυσική κατάσταση. Η εκτίμηση της GIM Agency είναι πως αυτό το εργαλείο θα το αγαπήσουν πολλοί σκυλογονείς. 

Τσάντες μεταφοράς κατοικιδίων 

Όσοι έχουν κατοικίδια απολαμβάνουν να περνούν τον χρόνο τους με αυτά, όχι μόνο στο σπίτι ή την αυλή, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Οι τσάντες μεταφοράς κατοικιδίων επιτρέπουν την εύκολη τοποθέτηση και μετακίνηση του κατοικιδίου με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς, τόσο για την πραγματοποίηση μικρών, όσο και μεγάλων αποστάσεων. Με αυτό τον τρόπο τα ταξίδια και οι βόλτες θα μπορούν να πραγματοποιούνται εύκολα παρέα με τον μικρό σύντροφο της κάθε οικογένειας. 

Smart feeders

Πολλές είναι οι φορές που μπορεί να ξεφύγει λίγο παραπάνω η τροφή κατά την προσφορά της στο κατοικίδιο ζώο, με αποτέλεσμα αυτό να λαμβάνει περισσότερη τροφή από όση έχει ανάγκη. Τα smart feeders δίνουν τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, καθώς μπορεί κανείς να γεμίσει τη συσκευή με τροφή και να προγραμματίσει την ποσότητα που θα τρέχει κάθε φορά που έρχεται η ώρα του φαγητού. Το προϊόν αυτό αναμένεται να μπει σε πολλά σπίτια με το νέο έτος.

Καινοτομήστε με συνεργάτη σας την GIM Agency 

Η digital marketing εταιρεία GIM Agency, η οποία δραστηριοποιείται από το 2009 στο χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, διαθέτει μια μεγάλη ομάδα ατόμων η οποία εκπαιδεύεται διαρκώς, γνωρίζει όλες τις τάσεις, διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μπορεί να δει τον τρόπο που αναμένεται να κινηθεί η αγορά το επερχόμενο διάστημα. Χάρη στην τεχνογνωσία της, το Business know-how, αλλά και τη συμβουλευτική καθοδήγηση προσφέρει σωστές και ολοκληρωμένες λύσεις, με πραγματικό ενδιαφέρον για κάθε project του πελάτη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τα επόμενα digital marketing trends, που θα κάνουν level up στην επιχείρησή σας.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%