Επικαιρότητα

Τήνος: Νεαρή έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ – Δείτε το βίντεο

today16 Αυγούστου, 2022 3

Φόντο
share close

Ένα ασυνήθιστο γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην Τήνο κατά τη διάρκεια που εκατοντάδες πολίτες κατευθυνόντουσαν στον ναό για να προσκυνήσουν.

Την ώρα που το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έκανε απ’ ευθείας σύνδεση με την Τήνο, εμφανίστηκε πίσω από την δημοσιογράφο ένα νεαρό κορίτσι που φαίνεται να κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η δημοσιογράφος Μαρία Βούσουλα ενημέρωνε τους τηλεθεατές για το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την Τήνο για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, μια κοπέλα πλησίασε την κάμερα και έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων πίσω από την δημοσιογράφο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το 00.27 έως και το 00.32 , η κοπέλα επαναλαμβάνει την κίνηση στην κάμερα πάνω από μια φορά. Μάλιστα στη δεύτερη απείλησε πωε θα υπάρξει και μαχαιριά.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Επικαιρότητα

Πνιγμοί: «Μαύρο» ρεκόρ το 2022 στις ελληνικές θάλασσες – Τα επίσημα στοιχεία του λιμενικού σοκάρουν

«Μαύρο» ρεκόρ καταγράφεται ήδη τη φετινή χρονιά από τους κολυμβητές που χάθηκαν στις ελληνικές θάλασσες. «Μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και νέοι. Οι περισσότεροι, Έλληνες ταξιδιώτες ή κάτοικοι νησιωτικών περιοχών. Κάποιοι βουτούν ακατάλληλες ώρες, άλλοι υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους και απομακρύνονται κι άλλοι δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες για ασφαλή κολύμβηση, όπως όχι μετά το φαγητό. Τα επίσημα στοιχεία του λιμενικού σώματος σοκάρουν. Μόνο τους τελευταίους 2μιση μήνες έχουν χάσει τη ζωή […]

today16 Αυγούστου, 2022 2


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%