Επικαιρότητα

Συγκλονίζει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας: «Στο νοσοκομείο είδαμε ένα άλλο κορίτσι»

today7 Σεπτεμβρίου, 2022 7

Φόντο
share close

Συγκλονισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της 19χρονης Θάλειας, που ήταν ναυτική δόκιμος, μίλησε για την περιπέτεια του παιδιού του και το χρονικό μέχρι η κοπέλα να φύγει από τη ζωή.

«Λες και κυνηγούσε το πεπρωμένο της, λες και όλα πηγαίναν στο να μην πάει προς αυτήν την κατεύθυνση κι όμως εκείνη είχε επικεντρωθεί εκεί», είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News o Στέλιος Κορδάμπαλος.

Η Θάλεια έδωσε δύο φορές πανελλήνιες και ο πατέρας της λέει: «Όχι ήταν ανένδοτη σε αυτό το κομμάτι. Λέει ‘όχι μπαμπά θέλω να ξαναδώσω’. Έδωσε το κορίτσι μου, πέρασε έγραψε καλύτερα. Πήγε στην σχολή Ευελπίδων. Πήγε τον πρώτο μήνα. Περνούσε καλά, έκανε φίλους αλλά στον μήνα πάνω της ήρθε ειδοποίηση ότι είναι επιλαχούσα δόκιμος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. ‘Μπαμπά πάρτους τηλέφωνο, θέλουν να με κρατήσουν εδώ στην Ευελπίδων. Πάρτους τηλέφωνο’. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά της. Αυτό ήταν που ήθελε πάντα».

Στη συνέχεια ο πατέρας της 19χρονης εξιστορεί: «Έπιασαν λιμάνι στην Τυνησία και μας πήρε τηλέφωνο. Εγώ ήμουν ο τελευταίος που της μίλησα. Μίλησε πρώτα με τον αδελφό της. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέλφια. ‘Τι έγινε μπαμπά. Εμείς όλα καλά εδώ’. Μόλις είχαν φάει και επέστρεφαν στο καράβι. ‘Θα μιλήσουμε αύριο μπαμπά’ γιατί θα έμεναν μέχρι την Κυριακή.

Ο γιατρός του καραβιού άρχισε να μας λέει αν η Θαλίτσα ήταν αλλεργική σε κάποια αντιβίωση γιατί έχει βγάλει κάποιο εξάνθημα. Επίσης, είπε αν είχε χαμηλή πίεση… Η Θαλίτσα μου ήταν και αιμοδότρια».

Στις 02.00 τα ξημερώματα μας πήρε ο γιατρός και μας λέει ότι έχει ουρολοίμωξη. Ουρολοίμωξη και ότι η νεότερη επικοινωνία θα είναι αύριο το πρωί.

Τηλέφωνο από τη σύζυγό μου γύρω στις 9 παρά και μου λέει “το κορίτσι διασωληνώθηκε”. Εκεί έχασα τη γη κάτω από τα πόδια του. Ότι είναι στην Ιταλία και έχει διασωληνωθεί. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί. Από εκείνη την στιγμή έγιναν όλα γρήγορα. Μπήκαμε σε αεροπλάνο. Φτάσαμε Νάπολη. Κι αυτό που είδαμε δεν ήταν η Θάλεια μας. Ήταν ένα άλλο κορίτσι».

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%