Επικαιρότητα

Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος στη Θεσσαλονίκη ξαναβρίσκει το αφεντικό του μετά από 5 χρόνια και κλαίει από τη χαρά του

today28 Ιανουαρίου, 2023 18

Φόντο
share close

Ένα απίστευτα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη βρήκε τον σκύλο του μετά από πέντε χρόνια και η χαρά και των δύο τους δεν περιγράφεται με λόγια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε ο κ. Λευτέρης, το σκυλί με το που καταλαβαίνει ποιος είναι τρελαίνεται, πηδάει πάνω του και κλαίει.

«Απίστευτο. Τον Νοέμβριο του 2017, χάσαμε το λυκόσκυλό μας. Τον ψάχναμε για μήνες. Στην πορεία αποδεχθήκαμε πως τον είχαν κλέψει ή ότι ήταν νεκρός.

Χθες, στα γενέθλιά μου, χτύπησε το τηλέφωνο από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που μου είπε πως τον βρήκαν (είχε chip φυσικά).

Δεν ήξερα αν θα με θυμάται. Βλέπεις, ήταν 2,5 ετών όταν τον χάσαμε και τώρα είναι 7,5» γράφει στην ανάρτησή του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!!!Τον Νοέμβριο του 2017, χάσαμε το λυκόσκυλό μας.Τον ψάχναμε για μήνες.Στην πορεία αποδεχθήκαμε πως τον είχαν κλέψει ή ότι ήταν νεκρός.Χθες, στα γενέθλιά μου, χτύπησε το τηλέφωνο από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που μου είπε πως τον βρήκαν (είχε chip φυσικά).Δεν ήξερα αν θα με θυμάται…Βλέπεις, ήταν 2,5 ετών όταν τον χάσαμε και τώρα είναι 7,5.Η συνέχεια στο video…

Posted by Lefteris Papageorgiou on Saturday, January 28, 2023

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%