Κοινωνία

Στο… μικροσκόπιο των «Αδιάφθορων» διοικητής Αστυνομικού Τμήματος νησιού του Αιγαίου λόγω κλεμένων διαβατηρίων

today8 Αυγούστου, 2022 10

Φόντο
share close

Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος, νησιού του Αιγαίου που τυγχάνει πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός, φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. μετά από σχετική εισαγγελική εντολή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έρευνα τόσο στο γραφείο του όσο και στην οικεία του.

Το αποτέλεσμα της έρευνας των «Αδιάφθορων» δεν έχει γνωστό, ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι ένας αξιωματικός και μάλιστα με θέση διοικητή Α.Τ. μπαίνει στο… μικροσκόπιο δείχνει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο λόγος της έρευνας έχει να κάνει με κάποιες κλοπές που έχουν γίνει εσχάτως στο νησί, όπου μεταξύ άλλων διαβατήρια (σ.σ. αυθεντικά μεν, κλεμμένα δε) καταλήγουν σε κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Προς το παρόν η έρευνα γίνεται με άκρα μυστικότητα, εάν όμως εντοπιστεί κάτι μεμπτό θα πρόκειται για υπόθεση που θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Επικαιρότητα

Μεγάλη φωτιά τώρα στο Λογγίτσι Φθιώτιδας

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) σε δασική έκταση στο Λογγίτσι του Δήμου Στυλίδας. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr η φωτιά ξεκίνησε χαμηλά έξω από το χωριό, η κατεύθυνση όμως του αέρα είναι προς τον οικισμό. Από το Συντονιστικό δόθηκε εντολή να σπεύσουν στην περιοχή τα πιο κοντινά διαθέσιμα οχήματα, ενώ από αέρος, μετά τα δύο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας, σηκώθηκαν και τρία Air Tractor.

today8 Αυγούστου, 2022 3


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%