Επικαιρότητα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος ετοιμάζεται να τον καταγγείλει για δημοσίευση των προσωπικών τους στιγμών

today8 Σεπτεμβρίου, 2022

Φόντο
share close

Εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου το όνομα του οποίου βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λίγο καιρό πριν όταν και υπήρξε καταγγελία πως είχε δημοσιεύσει σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου βίντεο με προσωπικές στιγμές του ίδιου και πρώην συντρόφου του, εν αγνοία της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» και τα όσα μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (8/9) γνωστή δημοσιογράφος από την Αθήνα η οποία πλέον είναι παντρεμένη και μητέρα και στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ετοιμάζεται να τον καταγγείλει για τη δημοσίευση προσωπικών τους στιγμών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η δημοσιογράφος βρίσκεται σε επικοινωνία με τη δικηγόρο της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μετά την αποκάλυψη για τον παρουσιαστή, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 τη συγκεκριμένη γυναίκα την «έζωσαν τα φίδια». Τότε ήρθε σε επαφή με τη δικηγόρο της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη ρώτησε πού μπορεί να ψάξει να βρει τα προφίλ του παρουσιαστή για να μπορέσει να δει εάν υπάρχουν και φωτογραφίες και βίντεο δικά της.

Αφού λοιπόν βρήκε υλικό στο οποίο φαίνεται και η ίδια, η δημοσιογράφος θέλει να τον τιμωρήσει αλλά επειδή φοβάται μήπως διαρρεύσει το όνομά της προσπαθεί να δει ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της.

ΠΗΓΗ

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%