Dedications
Nick Last Night όμορφα ξεκινήσαμε....Καλησπέρα στη παρέα..! Χρύσα Aleks Syntek & Bon - Hasta el Fin del Mundo Καλημέρα στην παρέα Χρήστος Για όλη την παρέα!!

Επικαιρότητα

Πόσο θα σας στοιχίσει η αγορά, για ένα Αναβατόριο Σκάλας Stannah;

todayOctober 26, 2023 7

Background
share close

Στη Draculis γνωρίζουν ότι η αγορά ενός αναβατορίου σκάλας αποτελεί για εσάς, μια σημαντική απόφαση και μια σοβαρή επένδυση χρημάτων. Με τον ίδιο τρόπο την αντιμετωπίζουν και σαν εταιρία, με σεβασμό και επαγγελματισμό, προς τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα! Άλλωστε πολλές φορές η πρώτη ερώτηση που δέχονται στη Draculis είναι: «Ποια είναι η τιμή για αγορά ενός αναβατορίου σκάλας;» Και είναι απόλυτα λογικό, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα τόσο καινοτόμο και τεχνολογικά προηγμένο μηχάνημα, κατασκευασμένο από τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία, τη Stannah.

Η αλήθεια είναι όμως ότι, επειδή κάθε σκάλα είναι διαφορετική, όπως επίσης και τα άτομα που θα το χρησιμοποιούν έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, το κόστος δεν είναι ποτέ το ίδιο. Οι τιμές λοιπόν διαφέρουν ανά περίπτωση, αλλά μπορείτε να δείτε παρακάτω τους παράγοντες που καθορίζουν το τελικό κόστος αγοράς.

Η τιμή για αγορά αναβατορίου σκάλας εξαρτάται από τα εξής:

 • Εάν η σκάλα σας είναι εξωτερική ή εσωτερική
 • Εάν η σκάλα σας είναι ευθεία ή με στροφές
 • Πόσες στροφές έχει η σκάλα σας
 • Πόσο μακριά θα χρειαστεί να είναι η ράγα
 • Από πόσα σκαλοπάτια αποτελείται η σκάλα
 • Ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για το δικό σας σπίτι
 • Ποιες είναι οι προσωπικές σας ανάγκες
 • Εάν θέλετε να ανεβείτε περισσότερους από έναν ορόφους
 • Εάν θέλετε επιπρόσθετα χαρακτηριστικά, πχ περιστροφή
 • Εάν μεσολαβούν πόρτες ή πλατύσκαλα
 • Το είδος της ταπετσαρίας που θα επιλέξετε

Η τιμή για την αγορά του αναβατορίου σκάλας λοιπόν εξαρτάται από όλους τους παραπάνω παράγοντες, για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και στην κατοικία σας. Έτσι, κανένα αναβατόριο σκάλας της Draculis δεν είναι πανομοιότυπο με κάποιο άλλο! Ορισμένοι από τους παράγοντες αυτούς αποτελούν θέμα δική σας επιλογής, ενώ άλλοι εξαρτώνται από την κατασκευή της κατοικίας και τις σκάλες σας.

Άρα στη Draculis μπορούν να είναι απόλυτα συγκεκριμένοι, μόνο αφού έχει εκπονηθεί η ΔΩΡΕΑΝ μελέτη μέτρησης της σκάλας σας. 

Μία τιμή για αγορά αναβατορίου σκάλας, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Ίσως αναρωτιέστε αν στην τιμή θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Τα καλά νέα είναι πως όχι. Η προσφορά που σας παραδίδουν καλύπτει τα πάντα. Κι όταν λένε τα πάντα, το εννοούν! Από την επίσκεψή στο σπίτι σας, την δωρεάν μέτρηση της σκάλας σας έως και τις επισκέψεις συντήρησης που δικαιούστε, στα πλαίσια της εγγύησης 10 ετών.

Πόσο κοστίζει η λειτουργία ενός αναβατορίου σκάλας;

Έχουν κι άλλα καλά νέα: η λειτουργία ενός αναβατορίου σκάλας κοστίζει σε ετήσια βάση, λιγότερο από την λειτουργία ενός βραστήρα.

Ποια είναι η χρέωση για την εγκατάσταση του αναβατορίου σκάλας; Καμία. Η υπόσχεση της εταιρίας εκπληρώνεται μόνο αφού εγκατασταθεί με ασφάλεια στο σπίτι σας & αφού γίνουν όλοι οι έλεγχοι ποιότητας, από τους τεχνικούς της. Άρα το κόστος της εγκατάστασης περιλαμβάνεται στην προσφορά που θα σας δώσουν. Μία τιμή. Μία πληρωμή.

Αναβατόρια Σκάλας Stannah: αποκλειστικά στην Ελλάδα, από τη Draculis!

Αντιπροσωπεύοντας τη Stannah Stairlifts, τη μεγαλύτερη εταιρία ειδικών αναβατορίων με πάνω από 850.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, η Draculis διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε αναβατόρια για ευθείες ή κυκλικές σκάλες, εσωτερικών & εξωτερικών χώρων. 

Οι 7.250 εγκαταστάσεις που έχει πραγματοποιήσει η Draculis, σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση, ότι θα συνεργαστείτε με την πιο έμπειρη και πιο αξιόπιστη εταιρία στην ελληνική αγορά. Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis διαθέτουν Πιστοποίηση CE και είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν όλους τους χρήστες με κινητικά προβλήματα ή ΑΜΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας προκειμένου να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα και χωρίς κόπο ή φόβο.

Οι σύμβουλοι-μηχανολόγοι της Draculis, θα χαρούν να σας ενημερώσουν για τις διαθέσιμες εξατομικευμένες επιλογές, αλλά και για την τιμή αγοράς του ιδανικού για εσάς αναβατορίου σκάλας!

Draculis LiftΙκαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση, Τηλ.: 210 2842018

Ε-mail: [email protected]

draculis.gr

stannah.gr

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το simpleradio.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Κάντε εγγραφή στο newsletter

  0%