Επικαιρότητα

Πέθανε το 3χρονο κοριτσάκι που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού – Είχε διαγνωστεί με κορονοϊό

today5 Αυγούστου, 2022

Background
share close

Άσχημη κατάληξη είχε η περιπέτεια ενός 3χρονου κοριτσιού, το οποίο έχοντας διαγνωστεί θετικό στον κορονοϊού και αφού είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο δεν μπόρεσε τελικά να κερδίσει την μάχη.

Το παιδάκι είχε μεταφερθεί αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του από τους γονείς του. Οι γιατροί του Θριασίου έδωσαν μάχη ώστε να κρατηθεί στη ζωή το παιδί και μόλις άρχισε να αναπνέει τη διασωλήνωσαν πάλι, τη μετέφεραν στο παίδων Αγία Σοφία και από εκεί διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Covid του «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το κοριτσάκι -που είχε πυρετό 40 και άνω για τρεις ημέρες- έκανε ανακοπές και εγκεφαλικό οίδημα και τελικά κατέληξε το απόγευμα της Παρασκευής (5/8).

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Επικαιρότητα

Νέο κεφάλαιο για την ιστορική ελληνική οινοποιία, «Μαλαματίνα»

Η απόκτηση της Μαλαματίνας από τον Όμιλο Εταιριών Mantis ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορική ελληνική οινοποιία. Διασφαλίζεται η συνέχιση μιας πορείας 127 ετών και ταυτόχρονα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρίας στο μέλλον.   Η εταιρία υλοποιεί ένα σχέδιο εξυγίανσης και ανάπτυξης το οποίο θα ενδυναμώσει τη Μαλαματίνα και θα αντιμετωπίσει προβλήματα και αδυναμίες, που την οδήγησαν σε αδιέξοδο στο παρελθόν. Θα ενισχύσει τη θέση της […]

today5 Αυγούστου, 2022 1


Κάντε εγγραφή στο newsletter

0%