Μουσικά Νέα

Ο Sam Smith ετοιμάζει το πρώτο άλμπουμ του που «δεν θα είναι σπαρακτικό»

today5 Αυγούστου, 2022

Background
share close

«Είχα την ευκαιρία να καθίσω και να αναρωτηθώ πραγματικά τι μουσική θέλω να κάνω», λέει ο Sam Smith.

Ο Sam Smith ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πιο αληθινό άλμπουμ του και αυτό το αποδίδει στο γεγονός ότι δήλωσε ότι είναι non-binary το 2019.

Σε συνέντευξή του στο νέο τεύχος του Billboard, ο Sam Smith δήλωσε ότι από τότε που μπόρεσε να αγκαλιάσει τον αληθινό εαυτό του, χωρίς να περιορίζεται από τις προσδοκίες των φύλων, απελευθερώθηκε συναισθηματικά και ψυχικά.

«Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο απίστευτα αισθάνομαι κάθε μέρα», σημείωσε.

Το κοινό πήρε την πρώτη γεύση από τα νέα τραγούδια του Sam Smith με το single «Love Me More» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Απρίλιο.

Το «Love Me More», σύμφωνα με τον Sam Sam, είναι ο ύμνος των προσπαθειών του να «μην μισεί τον εαυτό του» και να ανακαλύψει την αυτοεκτίμησή του.

«Νομίζω ότι η χαρά για εμένα, και για πολλούς queer ανθρώπους, είναι ένα αρκετά επικίνδυνο μέρος. Είμαστε όλοι ειδικοί στον πόνο, και νομίζω ότι είναι πραγματικά μια πολύ θαρραλέα πράξη να μπεις στην queer χαρά όλων αυτών των πραγμάτων», εξήγησε.

Αν και ο Sam Smith «δεν πρόκειται να αποκαλύψει» τους τίτλους των νέων τραγουδιών του, τονίζοντας ότι το επόμενο άλμπουμ είναι ακόμα στη διαδικασία της παραγωγής, μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον τόνο του.

Το Billboard περιέγραψε τα demos που άκουσε ως «πανηγυρικά» με «dance-pop πινελιές» και «χορωδιακές εκφράσεις αγαλλίασης», μια αλλαγή από τα προηγούμενα «σπαρακτικά» τραγούδια του Sam Smith.

«Ίσως η μουσική που θα κάνω στο μέλλον να μην ταιριάζει τόσο καλά στα ραδιόφωνα. Χρειάζεται λίγο θάρρος για να δοκιμάσεις ίσως κάτι που ίσως δεν θα αρέσει στον κόσμο», δήλωσε ο Βρετανός τραγουδιστής.

«Αλλά εμένα μου αρέσει. Και αυτό είναι το μόνο που μετράει», πρόσθεσε.

«Αυτό το άλμπουμ, για εμένα, σηματοδοτεί την αρχή του να κάνω ακριβώς αυτό που θέλω να κάνω», συνέχισε και ανέφερε ότι η νέα δισκογραφική δουλειά του θα είναι το «πρώτο άλμπουμ του που δεν θα είναι σπαρακτικό».

Ο Sam Smith υποστήριξε ότι το νέο άλμπουμ του είναι επίσης ένα αποτέλεσμα της προσπάθειάς του κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών να ανακαλύψει ποιος είναι.

«Ήταν πραγματικά μια στιγμή που έγινα πιο ώριμος. Έκλεινα τα 30, περάσαμε τον COVID-19 και είχα την ευκαιρία να καθίσω και να αναρωτηθώ πραγματικά τι είναι αυτό που θέλω να κάνω και τι είδος μουσικής θέλω να κάνω», είπε.

Ο Sam Smith αποκάλυψε επίσης ότι συμμετείχε στην παραγωγή αυτού του άλμπουμ περισσότερο σε σύγκριση με τις προηγούμενες δουλειές. τους.

«Για πρώτη φορά νομίζω στην καριέρα μου, πραγματικά μπήκα στην αίθουσα και είπα: “Θέλω να μάθω πώς να κάνω περισσότερη παραγωγή. Θέλω να κάνω περισσότερες ρυθμίσεις στα φωνητικά απ’ ό,τι έχω κάνει. Θέλω να συμμετέχω περισσότερο σε όλα”», περιέγραψε.

«Προφανώς, συμμετείχα σε όλα από την αρχή, αλλά τώρα απλά εξελίχθηκα λίγο», συνέχισε.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστός ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου άλμπουμ του Sam Smith μετά το «Love Goes» του 2020.

Αρθρογράφος

Written by: Νίκος Γεωργακόπουλος

Rate it

Previous post

Επικαιρότητα

Εξάρχεια: «Άκουσα βοήθεια – Έτρεξα και τον κυνήγησα», λέει ο άνθρωπος που βοήθησε δημοσιογράφο να σωθεί από βιαστή

Ο άνθρωπος που βοήθησε δημοσιογράφο να σωθεί από τον επίδοξο βιαστή της στα Εξάρχεια, έσπασε την σιωπή του και αναφέρθηκε στο περιστατικό και στο πώς προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα. Ο 35χρονος μίλησε ανώνυμα στο δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε ότι «ξαφνικά την ώρα που κατέβαινα από το σπίτι μου άκουσα μια γυναικεία φωνή “βοήθεια με βιάζουνε”. Εκείνη την ώρα βγήκα από το Ι.Χ. μου και άφησα το αμάξι […]

today5 Αυγούστου, 2022


0%